RTX 3050 kötü mü?

Aranızdan birisi net cevap verebilir mi bu kart gerçekten iyi mi fiyat konusununda bence gayet mankul eğer hayır ise ne kadar götürür beni ve bu kart adamakıllı RTX açabilir mi RTX 3060 ile bence yarışıyor bu kart ama tam emindeğilim.

3060 ile yarışmıyor önce onu bir netleştirelim. Giriş seviye laptoplarda fiyatına göre kabul edilebilir bir kart kendisi, Ray Tracing konusunda ise çoğu oyunda üzer. Masaüstü tarafında göz ucuyla bile bakılmaması gereken ama laptop tarafında giriş segmentte döneminde alınılabilirliği olan bir kart.

Dostum, 2 GB VRAM'i mi övüyorsun bana?
3050 8 GB VRAM ile hala 1660S 6 GB seviyesinde, kendin kanıtladın.
GTX serisine ve ekran kartıma laf atmayı bırakın, en azından para israfı kullanmıyorum.
Ayrıca DLSS kullanmasam ne yazar, FSR kullanıyorum.
1080 Ti tamamen saf kas gücü ile çalışan bir kart zaten, sen kaç yıllık kart ile 3050'yi kıyaslıyorsun, Alan Wake'den bahsediyorsun, o kart ile Alan Wake 2 zar zor oynanıyor zaten.

Ahanda konunun cevabı, sen GTX serisi eski bir kart ile kendi kartını kıyaslamak zorundasın, neden? Güçsüz bir kart.
Bir kartı kıyaslarken fiyat olarak dengini kıyaslaman gerek, güç olarak değil.
8K bütçede 1660S alacak hali yok adamın? Gidecek en performanslı olan RX6600 veya Arc A750 alacak, 3050 falan almayacak.

Kartının savunulacak bir tarafı yok, kendinizle çelişmeyin.

Dostum inanılmaz derecede çok bilmiş gibi konuşuyorsun zaten her yazışından belli. Benim kullandığım kartı bile RTX 3050 ilan ettin. Ben bilgisayar mühendisiyim, dükkan işletiyorum. Tüm kartlardan sistemim var. Ben bu işe ömrümü vermişim. Lütfen insanları bir kartı savunuyor diye onu kullanıyor zannetmeyin. Yanlış bilinenleri anlatıyorum katılan katılır katılmayan gitsin ne alıyorsa alsın. Benim babam mı çıkarttı RTX 3050'yi bana ne. Intel kartlardan bahsetmişsin de Intel ekran kartına kimse geçmesin 3 yıl. Yazılımsal olarak büyük patlarsınız. AMD daha kendini zar zor topladı sürücü olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aranızdan birisi net cevap verebilir mi bu kart gerçekten iyi mi fiyat konusununda bence gayet mankul eğer hayır ise ne kadar götürür beni ve bu kart adamakıllı RTX açabilir mi RTX 3060 ile bence yarışıyor bu kart ama tam emindeğilim.
Laptop için fiyat olarak zaten en ucuz oyun kartı, oyüzden fiyatı kötü denilemez. Tabi 30 bin TL altı için. RTX, DLSS ve daha düşük grafikler ile açılabilir ama çoğu oyunda FPS olarak üzücü durum yaşatır. Sonuçta Ray Tracing destekli oyunlar cidden ağır. Tabi oyunda oyuna değişir.

Her yıl çıkan son model oyunları oynama takıntınız yoksa sizi idare eder ama "GTA 6 çıksa net oynarım." gibi sözleriniz varsa sizi bariz üzecektir. Ne yazıkki...

Laptop için fiyat olarak zaten en ucuz oyun kartı, o yüzden fiyatı kötü denilemez. Tabii 30 bin TL altı için. RTX, DLSS ve daha düşük grafikler ile açılabilir ama çoğu oyunda FPS olarak üzücü durum yaşatır. Sonuçta Ray Tracing destekli oyunlar cidden ağır. Tabii oyunda oyuna değişir.

Her yıl çıkan son model oyunları oynama takıntınız yoksa sizi idare eder ama "GTA 6 çıksa net oynarım." gibi sözleriniz varsa sizi bariz üzecektir. Ne yazık ki...

30 FPS bilemi oynatmaz

30 FPS bilemi oynatmaz
Kaç FPS oynatıcağını söylememiz imkansız ama yüksek grafikler veya RT ile oynamak çok zor olur o kart ile. Yeni çıkacak tüm oyunlar için aşağı yukarı geçerli doğrusu. Düşük grafiklerde ve DLSS ile iş göreceğini düşünüyorum ama belki orta grafiklerde açar, belkide daha kötü. Sadece tahmin.

dostlar bu kadar agresif olmayın atın videonuzu gtx 1660 s le rtx 3050 laptop farkı olan videolar var öyle bürüt bilgiye güvenmeyin

Dostum inanılmaz derecede çok bilmiş gibi konuşuyorsun zaten her yazışından belli. Benim kullandığım kartı bile RTX 3050 ilan ettin. Ben bilgisayar Mühendisiyim, dükkan işletiyorum. Tüm kartlardan sistemim var. Ben bu işe ömrümü vermişim. Lütfen insanları bir kartı savunuyor diye onu kullanıyor zannetmeyin. Yanlış bilinenleri anlatıyorum katılan katılır katılmayan gitsin ne alıyorsa alsın. Benim babam mı çıkarttı RTX 3050'yi bana ne. Intel kartlardan bahsetmişsin de Intel ekran kartına kimse geçmesin 3 yıl. Yazılımsal olarak büyük patlarsınız. AMD daha kendini zar zor topladı sürücü olarak.

Biliyorum da konuşuyorum.

Madem kartı kullanmıyorsunuz kötü kartı savunmayı bırakın, güzel bir tarafı yok.
Ayrıca topladı mı topladı, ayrıca Arc A750 sürücü olarak sorunu kalmadı, ısınma sorunu var sadece.
Eski kullanıcı olarak diyorum, patlama falan yok, şu an siz çok bilmiş gibi konuşuyorsunuz.

İyi akşamlar.

Biliyorum da konuşuyorum.

Madem kartı kullanmıyorsunuz kötü kartı savunmayı bırakın, güzel bir tarafı yok.
Ayrıca topladı mı topladı, ayrıca Arc A750 sürücü olarak sorunu kalmadı, ısınma sorunu var sadece.
Eski kullanıcı olarak diyorum, patlama falan yok, şu an siz çok bilmiş gibi konuşuyorsunuz.

İyi akşamlar.

Muhatap olmayacağım, kanıtlarıyla video insanlara yanlış örnek olma.
Vaktin yoksa ilk baştaki Starfield verilerine bak çok mod kurarım diyerek övünüyon ya bir de dediğin FSR vs DLSS gör o da mevcut.
Ek olarak FSR modu kurar tokatlarım dediğin lafının ne kadar fiyasko olduğuna dön bir bak çünkü laftan anlamıyorsun. Bu arada o FSR'de bile adamakıllı FPS alamamayı geç çamur gibi görüntüde oynadığını bil hani DLSS laf ediyon ya :D. Yeter ki insanlar yanlış bilgilenmesin diye cevaplar veriyorum yoksa umurum bile olmayacak birisin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhatap olmucam al kanıtlarıyla video izle sessiz ol insanlara yanlış örnek olma.
Vaktin yoksa ilk baştaki Starfield verilerine bak çok mod kurarım diyerek övünüyon ya bir de dediğin FSR vs DLSS gör o da mevcut.
Ek olarak FSR modu kurar tokatlarım dediğin lafının ne kadar fiyasko olduğuna dön bir bak çünkü laftan anlamıyorsun. Bu arada o FSR'de bile adamakıllı FPS alamamayı geç çamur gibi görüntüde oynadığını bil hani DLSS laf ediyon ya :D. Yeterki insanlar yanlış bilgilenmesin diye cevaplar veriyorum yoksa umurum bile olmayacak birisin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen dostum, 3050 çok güzel bir kart alıp kullanabilirsin.
10 tane şey yazıyorum hala diyorsun ki "mod mod mod mod"

Diğer yazdıklarıma cevap verebilirsen öyle yazarsın, sen hala fiyat olarak dengi değil eski bir kart ile karşılaştırıyorsun.
aynı fiyattaki RX6600 ve daha ucuz olan Arc A750 ile karşılaştırmalısın.
Kanıt dediğin şey sadece video, hala utanmadan "yanlış bilgilendiriyorsun" diyorsun, 3050 berbat bir kart, hiçbir savunulacak yanı yok, berbat kartları önermeyi bırak, daha objektif ol ve aynı fiyattaki daha iyi kartları öner, eski seri kartlar ile karşılaştırma.
1660S ile karşılaştırıyorsun hala, anlayabiliyorsan yazdıklarımı oku ve RX6600 ve Arc A750 ile karşılaştır, hangi kartlar alıyor görürüz.

Ben bilgisayar Mühendisiyim, dükkan işletiyorum. Tüm kartlardan sistemim var.

İstersen kartın üreticisi ol, ben kullanmasam bile forumda bu konulara zamanımı adamış birisiyim, tüm kartlar hakkında bilgim var, araştırıyorum, biliyorum.

Ben sana kaç kere daha yazmalıyım fiyat olarak dengi kartlar ile karşılaştır diye?
1660S çok daha ucuz bir kart, aradaki bilmem kaç k farkı sadece DLSS için mi ödüyorsunuz?

Benim size anlatmaya çalıştığım şey kartın alınmaması gerektiği, daha güçlü kartı aynı fiyata veya daha ucuza satıyorlar, siz diyorsunuz ki güzel kart, kart iş yapar ama alınmaması gereken bir kart.
Buraları okuyorsanız cevap verin bu yazdıklarıma, okumuyorsanız bir daha cevap vermeyeceğim, çünkü okumadan ezbere konuşuyorsunuz.
En az 5 kere yazdım fiyat olarak dengi kartlarla karşılaştırın diye RX6600 ve Arc A750 bakın diye, hala bana inatla inatla 1660S diyorsun mod diyorsun, ben onu ilk başta yazdım, sadece ona cevap veriyorsun hala.
Gerçekten komik bir durum.

Son düzenleme:
Benim size anlatmaya çalıştığım şey kartın alınmaması gerektiği, daha güçlü kartı aynı fiyata veya daha ucuza satıyorlar, siz diyorsunuz ki güzel kart, kart iş yapar ama alınmaması gereken bir kart.
Buraları okuyorsanız cevap verin bu yazdıklarıma, okumuyorsanız bir daha cevap vermeyeceğim, çünkü okumadan ezbere konuşuyorsunuz.
En az 5 kere yazdım fiyat olarak dengi kartlarla karşılaştırın diye RX6600 ve Arc A750 bakın diye, hala bana inatla inatla 1660S diyorsun mod diyorsun, ben onu ilk başta yazdım, sadece ona cevap veriyorsun hala.
Gerçekten komik bir durum.
1. Fiyat ve performans olarak denk değiller evet onda hemfikiriz. Biraz daha tuzlu bir fiyat ama abartı değil.
ek olarak hala dipnot olarak düşüyorum GTX 1660SUPER ile ilgili tüm bu münazara. Objektif açıdan bakıldığı zaman zaten hemfikiriz.
2. İnatla 1660SUPER dediğim konu sizin bu kartla ilgili başlattığınız münazara, siz eğer bundan vazgeçip artık başka manipülasyonlara giriyorsanız sözüm yok ama sizde haklısınız gtx 1660super ve rtx 3050 münazarasında kendinizi kanıtlayamadınız çünkü tek bir doğru var sözlerimi anlamadınız kanıtıyla video dahi attım. Zaten her anlamda gtx 1660SUPER alınacağına neden RTX 3050 alınmalı bunu mantığıyla anlattım dostum.
! bu münazara yalnızca GTX 1660 SUPER VE RTX 3050 8GB arasındadır ! daha fazla manipülasyon yapıp bu münazarayı uzatmayın çünkü ilgili münazara konusunun sürekli dışına çıkıyorsunuz. Bunu da haksızlığını inatla savunan kişiler yapar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı