RTX 3050 laptop düşük FPS veriyor

Yusufwx

Yoctopat
Daha fazla  
Valorant, CS vb. gibi birçok oyunda 40-50 FPS'in üzerini alamıyorum, ekran kartım RTX 3050. Önceden 200 - 300 gibi değerler alırken şimdi Windows'tayken hatta Spotify'dayken bile kasıyor. Arkadaşlarım GPU clockla alakalı olduğunu söyledi, pek anlamadım YouTube'dan da araştırdım ama elime pek bir şey geçmedi, sizce ne yapmalıyım format mı atmak gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant, CS vb. gibi birçok oyunda 40-50 FPS'in üzerini alamıyorum, ekran kartım RTX 3050. önceden 200 - 300 gibi değerler alırken şimdi Windows'tayken hatta Spotify'dayken bile kasıyor. Arkadaşlarım GPU clockla alakalı olduğunu söyledi, pek anlamadım YouTube'dan da araştırdım ama elime pek bir şey geçmedi, sizce ne yapmalıyım format mı atmak gerek?

Miner olabilir bilgisayarınızda internet kapalıyken internetsiz bir oyunda deneyebilir misiniz?

hemen deniyorum

Evet kasma halen var osu gibi küçük bir oyunda bile ufak kasılmalar oluyor MiSide dıda denedim.
Onda da kasmalar oldu. Yüksek ihtimalle miner var o zaman

Bu durumda format atmam gerekiyor değil mi?

Son düzenleme:
Hemen deniyorum.

Evet kasma halen var osu gibi küçük bir oyunda bile ufak kasılmalar oluyor MiSide dıda denedim.
Onda da kasmalar oldu. Yüksek ihtimalle miner var o zaman.

Bu durumda format atmam gerekiyor değil mi?

Hocam miner internet tabanlı bir virüstür bilinenin aksine formatlada geçmez modem değişimi ya da resetlemesi özel DNS'ler ile birlikte format atmalısınız ki bir daha bulaşmasın ama internet kapandığındada kasıyorsa miner yoktur çünkü bu virüs internet kapalıyken çalışamaz siz yine de önce bir format atın kasmalar geçmezse buraya yeniden gelin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı