RTX 3050 (laptop GPU) için en iyi Game Ready sürümü nedir?

YgtAlp23

Centipat
Daha fazla  
RAM
8GB
SSD veya HDD modeli
CT500P3SSD8
Ekran kartı
RTX 3050 (Laptop GPU)
Anakart
NLAK 001
İşlemci
Intel Core i5-12450H
Yaklaşık 3 gündür laptopum için en iyi sürücü hangisi diye bulmaya çalışıyorum, daha doğrusu ikide bir sürücüyü silip test etmek için başka bir tanesini kuruyorum. Bilgisayarımda RTX 3050 (Laptop GPU) var (Kullanmış olduğum laptop Casper Excalibur G770).

Şu ana kadar denediklerimde en iyi olan sürücü 552.44 oldu, biraz önce de 552.44'ün desktop versiyonuna da bakayım dedim, FPS aniden bayağı düşüyordu ki bundan memnun olmadım. Sonrasında da DDU ile uğraşmamak ve aynı zamanda başka bir sürümü denemek için 555.99'un notebook sürümünü kurdum. Normal mi bilmiyorum ama sorun olmadı. 552.44'ün notebook versiyonu kadar iyi performans verdi ve aynı zamanda da desktop sürümden notebook sürüme geçmeme rağmen sorun da olmadı. Tabii sorun çıkarıp çıkarmayacağı konusunda da pek emin değilim.

Kullanmış olduğum ekran kartı yani RTX 3050 (Laptop GPU) için bir sürücü öneriniz var mıdır? Sürücüyü yazarken notebook versiyonu mu desktop versiyonu mu onu da belirtirseniz çok sevinirim.

Not: Daha öncesinde üretici firmanın kendi sitesindeki sürümü de indirdim, hem biraz eski bir sürümdü hem de o sürümle bilgisayarı yaklaşık 45 dakika kullandıktan sonra 2 saniyede bir ekran çok hafif donuyordu ve düzeltmek için bilgisayarı yeniden başlatmak gerekiyordu. Yeniden başlatsam bile bilgisayarı biraz kullandıktan sonra yine aynı sorun baş gösteriyordu.

Not 2: Sürücülerin performansını nasıl test ettiğimi soracak olursanız bir tane oyunda aynı ortamlarda aldığı FPS'e bakarak test ettim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı