RTX 3050 laptopa 2K veya 4K monitör takılır mı?

Metin ATMACA

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, MSI Katana GF76 11UC kullanıcısıyım. (bkz: https://www.msi.com/Laptop/Katana-GF76-11UX/Specification)

Laptopuma iyi bir harici monitör bağlayarak kasalı bilgisayar gibi kullanmak istiyorum. Bunun için 2K veya 4K bir monitör almak istiyorum fakat tam olarak uyumlu olup-olmadığını çözemedim. Oyunlarda performans kaybı yaşamaksızın en yüksek verimliliği alabilmek için hangi monitörü (örneğin: 2K / 240Hz.) Tercih etmeliyim?

Bilgisayara ait detaylı özellikler yukarıya eklediğim bağlantıda yer alıyor. 2K veya 4K monitör kullanabilir miyim? Maksimum kaç Hertz tercih edebilirim? Teşekkürler.

Kusura bakmayın ama tam boyut 3050 olsa bile 2K da çoğu oyunda 30 FPS alabileceğinizi bile sanmıyorum (AAA oyunlarda)

Siz değerli forum üyelerinin tavsiyesi üzerine yukarıdaki monitörü almak istiyorum. Bilgisayarımda HDMI 2.1 var fakat bu monitörde HDMI 2.0 var. Herhangi bir sorun teşkil eder mi? Tam olarak satın almam gereken kablo ne olmalı?

Dostum o laptop 2k'da cortlar. Kır dizini otur 1080p'ye şükret. 2k tam verim almak için en az RTX 5080, 5090 lazım.

DisplayPort alin hocam. HDMI kablosu cikiyor diye biliyorum monitorden. Ilk once onunla deneyin 240Hz alirsaniz DP almaniza gerek yok.

Takarsın ama sadece 2k video izlersin.

Günlük kullanımda sıkıntı olmaz ama oyun oynarken 4K'yı bırakın 2K da bile iyi bir performans verebileceğini sanmıyorum, böyle monitorlere şu an para vermek yerine PC yükseltmesi yapıp daha sonradan monitor almanız daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…