RTX 3050 - R5 4600H laptopta GTA 5 hata vermeden kapanıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Emrewhite

Femtopat
Katılım
10 Mart 2024
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
16 GB 3200 MHz
Ekran kartı
RTX 3050 laptop GPU
Anakart
ASUS TeK Computer INC.FA506ICB
İşlemci
R5 4600H
Oyuna giriyorum, bazen yükleme ekranında bazen de oyunun içinde hata vermeden direkt olarak oyundan atıyor. Oyunu daha önce sayısız kes silip farklı diske de yükleyip oynamayı denedim fakat yine aynı hatayı aldım.

Sürücüler güncel.

Olay görüntüleyicisi raporu:
  • Hatalı uygulama adı: GTA5.exe, sürüm: 1.0.3095.0, zaman damgası: 0x657373d8
  • Hatalı modül adı: GTA5.exe, sürüm: 1.0.3095.0, zaman damgası: 0x657373d8
  • Özel durum kodu: 0xc0000005
  • Hata uzaklığı: 0x0000000003cdfb2e
  • Hatalı işlem kimliği: 0x5ECC
  • Hatalı uygulama başlangıç zamanı: 0x1DA7236ECA23F7F
  • Faulting uygulama yolu: D:\Epic games\GTAV\GTA5.exe
  • Faulting modül yolu: D:\Epic games\GTAV\GTA5.exe
  • Report Kimliği: 0d2c9c24-8b79-4788-a5cf-5aadcec4a0d7
  • Faulting paketi tam adı:
  • Faulting paket göreli uygulama kimliği:
 
Ben epeydir girmiyordum, bende de oyunda görüntüde aniden donma sorunu baş gösterdi. Alt + Tab yapınca düzeliyor, anlamadım gitti. Her şey normal ve çok daha ağır oyunlarda hiç sıkıntı yok, galiba Rockstar Games yanlış bir şeyler yaptı. Çokta kurcalayamadım açıkçası. Format iyi gelebilir, denemek lazım. Format öncesinde oyunun kurulu olduğu yere gidip uzantısı xrf olmayan bütün küçük dosyaları silip sonra tekrardan oyunu yüklemeni ve bu esnada belgelerimdeki Rockstar Games klasörünü silmeni tavsiye ederim, GTA 5 'in kroniği gibi bir şey, her güncelleme sonrası oyunda sapıtma oluyor, bu şekilde yapıp düzeltiyordum. Küçük dosyaları sildiğin için zaten hemen iniyor.
 
Ben epeydir girmiyordum, bende de oyunda görüntüde aniden donma sorunu baş gösterdi. Alt + Tab yapınca düzeliyor, anlamadım gitti. Her şey normal ve çok daha ağır oyunlarda hiç sıkıntı yok, galiba Rockstar Games yanlış bir şeyler yaptı. Çok da kurcalayamadım açıkçası. Format iyi gelebilir, denemek lazım. Format öncesinde oyunun kurulu olduğu yere gidip uzantısı xrf olmayan bütün küçük dosyaları silip sonra tekrardan oyunu yüklemeni ve bu esnada belgelerimdeki Rockstar Games klasörünü silmeni tavsiye ederim, GTA 5'in kroniği gibi bir şey, her güncelleme sonrası oyunda sapıtma oluyor, bu şekilde yapıp düzeltiyordum. Küçük dosyaları sildiğin için zaten hemen iniyor.

merhaba tekrardan uzun uğraşlar sonucu neden hata verdiğini bilmediğim GTA'yı bugün son bir umutla birkaç deneme yapıp tekrar oynamayı denedim ve neden açık olduğunu bilmediğim sanal belleği kapatarak oyuna girmeyi denedim fakat bu sefer oyundan atmadı onun yerine ekran dondu ardından duzeldi fakat bir daha donduktan bir süre sonra "ERR_GFX_D3D_INIT failed ınitialization. Please reboot and restart the Game. Try reinstalling the Game if this persists" hatasını verdi ve tamama bastıktan sonra oyun kapandı ardından masaüstüne attı fakat masaüstü ekranında hiçbir şey yok yeniden başlattığımda ise normalden çok daha uzun sürede yeniden başlattı. Daha önceden oyundan attığında masüstündeki simgelerin yerleri değişiyordu aralarında devasa boşluklar vs oluyordu yani bunu sadece GTA V'te yasadım ilginç bulduğum ve belki bu konu hakkında bildiğiniz varsa yardımcı olabilirsiniz belki diye ekleme yapmak istedim. Yeniden başlattıktan sonra olay görüntüleyicisine baktığımda ise herhangi bir şey düşmemişti.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı