RTX 3050 - R5 5600H sistemde siyah ekran sonrası FPS düşmesi

ÇağanE

Femtopat
Daha fazla  
Dün akşam bilgisayarımı kullanırken siyah ekran geldi ve hiçbir şekilde düzelmedi. Ben de biraz bekledikten sonra istemesem de güç tuşuna basarak bilgisayarı kapatıp açtım, sonrasında olanlar oldu. Tarayıcı veya normal uygulamalarda hiçbir sıkıntı yok ama ne zaman People Playground, Valorant gibi oyunlara girsem 5 FPS alıyorum.

Çözüm yolları aradım mesela bu sorun ilk olduğunda DirectX 11 ve shaders 5.0 içeren bir yazı aldım ve direkt açılmadı sonrasında ekran kartımı son sürüme güncelledim ve açılınca 5FPS almaya başladım. Eski sürümlere dönsem veya silip tekrar kursam da sürücülerle uğraşmak durumu çözmedi. Ben de aygıt yöneticisine baktım işlemci ve ekran kartına baktım ama herhangi bir çalışmıyor hatası almadım internette de hiçbir sonuç yok. Yardım eder misiniz? HP Victus laptop işlemci AMD R5 5600H, ekran kartım RTX 3050.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir. Olmazsa donanımsal sorun olabilir.

Aygıt yöneticisinde AMD Radeon Graphics'i aktifleştirdim ve tekrar oynayabiliyorum ama 3050 ile mi oynuyorum çözemedim Valorant'ta sabit 144FPS alıyorum.(yardımınız için teşekkürlerimi sunuyorum ayrıca)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…