RTX 3050 R7 5700X sisteme PSU önerisi

Bütçe
1500

alichen

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir sistem aldım, görselde tüm özellikler yazıyor ve PSU konusunda bir türlü içim rahat etmiyor sanki ucu ucuna yetiyormuş gibi geliyor. Sistemi güncellemeyi düşünüyorum işlemciden başlayarak Ryzen 7 5700X, sıvı soğutucu (daha karar vermedim ekstra olarak yanıtlarda önerirseniz çok sevinirim) ve 2x16 3600 MHz Corsair Vengeance DDR4 RAM almayı düşünüyorum. Alacaklarımla birlikte sistemime hangi PSU'yu almamı önerirsiniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    56,1 KB · Görüntüleme: 37
RTX 3050 çok fazla güce ihtiyaç duyan bir kart değil. PSU'nuz güç olarak yeterli ama diger hususlarda ne olduğu meçhul. İlla değiştirmek gibi bir niyetiniz varsa 1500 TL bütçe için;

Cooler Master'in bu modeli SFX yapıda kabloları biraz kisa, kasanıza uygunluğuna bakilması onemli.

İkinci NZXT C Bronze olan, ilki ise Gold aralarında yapısal farklar mevcut.

RTX 3050 çok fazla güce ihtiyaç duyan bir kart değil. PSU'nuz güç olarak yeterli ama diger hususlarda ne olduğu meçhul. İlla değiştirmek gibi bir niyetiniz varsa 1500 TL bütçe için;

Cooler Master'in bu modeli SFX yapıda kabloları biraz kisa, kasanıza uygunluğuna bakilması onemli.

İkinci NZXT C Bronze olan, ilki ise Gold aralarında yapısal farklar mevcut.

Merhaba, kasa boyutu sanırım önemli bir faktör ve ben yazmayı unuttum bilgisayardan pek anladığım söylenemez yeni yeni giriş yapıyorum bu tarz konulara kasamın boyutu mATX attıklarınızdan herhangi birisi kasaya sığmamak tarzı bir sorun çıkartır mı yoksa hepsi uyumlu olur mu?

Merhaba, kasa boyutu sanırım önemli bir faktör ve ben yazmayı unuttum bilgisayardan pek anladığım söylenemez yeni yeni giriş yapıyorum bu tarz konulara kasamın boyutu mATX attıklarınızdan herhangi birisi kasaya sığmamak tarzı bir sorun çıkartır mı yoksa hepsi uyumlu olur mu?

Sığmama hususunda değil de Cooler Master'in V650 SFX modelinin kabloları digerlerine göre kısa (özellikle anakart 24 pin kablosu 300 mm, CPU kablosu da 450 mm olmalı) o sebeple belirtmiştim. Yoksa hepsi uyar, bir sorun olmaz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı