RTX 3050 RDR2'de 1080p DLSS kalitede 60 FPS verir mi?

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
RTX 3050 Ryzen 5 5500 RDR2'de 1080p DLSS kalitede 60 FPS verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Verir de hangi ayarlarda ona bağlı. Sistemi almayı mı düşünüyorsunuz baştan bi sorayım?
Almayi düşünmesem neden sorayım hocam yada rx 6600 ryzen 5 5500 Almayi düşünüyorum

İşlemci fark ettirmiyorsa ben 3050 kullanıyorum, high ayarlarda kasabalarda 60'ın altına inmedi ortalama 70FPS alıyorum. Çünkü 72ye sabitledim.
İşlemciniz nedir dlss acıkmı

RDR'de DLSS açılmaz asla. Çamura dönüyor oyun. DSR ile çözünürlük arttırıp DLSS performance falan yaparsanız görüntü muhteşem olur. DLSS'i de kullanmış olursunuz.

Almayi düşünmesem neden sorayım hocam ya da RX 6600 Ryzen 5 5500 almayi düşünüyorum.

İşlemciniz nedir DLSS acıkmı.

İşlemcim Ryzen 5600H, DLSS açık quality modunda bu değerleri alıyorum. FPS'in azaldığı yerlerde min 65 FPS falan civarı. Ama arkadaşların dediği gibi 3050 almaktansa AMD tarafında daha iyi kartlar mevcut. FSR teknolojisi de artık oyunlar da yer edinmeye başladı. DLSS quality modunda çamura dönüşmüyor aksine görüntüyü daha iyi hale bile getiriyor üstelik FPS'i artırıyor, arkadaşa katılmıyorum o konuda.

İşlemcim Ryzen 5600H, DLSS açık quality modunda bu değerleri alıyorum. FPS'in azaldığı yerlerdemin 65 FPS falan civarı. Ama arkadaşların dediği gibi 3050 almaktansa AMD tarafında daha iyi kartlar mevcut. FSR teknolojisi de artık oyunlar da yer edinmeye başladı. DLSS quality modunda çamura dönüşmüyor aksine görüntüyü daha iyi hale bile getiriyor üstelik FPS'i artırıyor, arkadaşa katılmıyorum o konuda.

Aga 5 inç laptop ekranında fark edemezsin tabii. Uncharted 4'te de RDR2'de de DLSS quality bile olsa (Uncharted 4'te inanılmaz fazla olmasa da) görüntüyü fark edilir düzeyde bozuyor. Netliği gidiyor direkt görüntünün. 1280P'den 1920P'ye upscale yapılan bir işlemde görüntünün daha bile iyi olduğunu iddia ediyorsanız daha öyle bir teknoloji gelmedi merak etmeyin. 1920P'ye yapılan bir upscale işleminde görüntü kesinlikle 1920P'den daha az net olacaktır. Bir tek chivalry 2'de DLSS ile görüntünün fark edilecek kadar bozulmadığını gördüm. O da büyük ihtimalle RDR2 veya ucnharted 4 kadar kaliteli grafiklere sahip olmadığı için. DLSS kullanmak için 2K ya da 4K monitöre sahip olmak gerekli. Bu arada FSR falan demişsiniz. DLSS bile bu düzeydeyken FSR'ı konuşmaya gerek bile yok.

Aga 5 inç laptop ekranında fark edemezsin tabii. Uncharted 4'te de RDR2'de de DLSS quality bile olsa (Uncharted 4'te inanılmaz fazla olmasa da) görüntüyü fark edilir düzeyde bozuyor. Netliği gidiyor direkt görüntünün. 1280P'den 1920P'ye upscale yapılan bir işlemde görüntünün daha bile iyi olduğunu iddia ediyorsanız daha öyle bir teknoloji gelmedi merak etmeyin. 1920P'ye yapılan bir upscale işleminde görüntü kesinlikle 1920P'den daha az net olacaktır. Bir tek chivalry 2'de DLSS ile görüntünün fark edilecek kadar bozulmadığını gördüm. O da büyük ihtimalle RDR2 veya ucnharted 4 kadar kaliteli grafiklere sahip olmadığı için.

Tamam hocam gözlerimi ikna ettim, gördüklerine değil size inanıyor artık teşekkürler. DLSS teknolojisini iyi araştırın derim upscale olayını da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı