Genellikle Valorant oynuyorum bu yüzden işlemcinin iyi olması benim için önemli. Aralarında çok bir fark yoksa 3050'li sistemi almayı düşüneceğim. Bu arada Tebilon sitesi güvenilir midir?
Genellikle Valorant oynuyorum bu yüzden işlemcinin iyi olması benim için önemli. Aralarında çok bir fark yoksa 3050'li sistemi almayı düşüneceğim. Bu arada Tebilon sitesi güvenilir midir?
Tebilon sitesinden alışveriş yapan var mı? En uygun ekran kartı orada. Sizce ekran kartları daha da çıkar mı? Düşmüştü ama kaçırdım şu an çıkışta malum.
"Çok" kelimesini araştırmanı tavsiye ediyorum. Gel gör ki adam "3050 mi alayım 2060 mı" dememiş. Hangi sistemi alayım diye sormuş. Sadece ekran kartına bakıp sistem önermen komik. 2060. 3050'den daha iyi bir ekran kartı. Buna hemfikiriz, fakat "çok" kelimesi abartı. İki kartta çok iyi ve aralarında çok da fark yok. En azından performans konusunda.
3050 daha güçsüz, 2060 daha eski. İşlemci farkları da var bilmiyorum. Bütçen yetiyorsa @Indra128 attığı RX 6600 sisteme bak hem kas gücü hem de VRAM'i ile kafan rahat eder uzun süre.