Selamlar bende de HP Victus 15.
RTX 3050.
Ve Intel i5 12400F var.
Valorant kaç yıl oynarım?
valo gibi bir oyunu pc bozulana kadar oynarsın.Selamlar bende de HP Victus 15.
RTX 3050.
Ve Intel i5 12400F var.
Valorant kaç yıl oynarım?
Dalga geçtiniz sanırım, arkadaşımın asus laptopu var. Rtx 3050 4gb. 6 gün önce çıkan Marvel Spiderman 2'yi orta ayarlarda rahat rahat oynuyor. Alan wake 2 oynuyor. Rdr2 oynadı bitirdi. Bende zamanında kullandım, God of war oynadım bitirdim. 3050'inin günümüzde rahatlıkla oynayamacağı bir oyun yok henüz.4GB VRAM sürümü ise çoğu yüksek bütçeli yeni oyunu zaten düzgün şekilde oynayamazsınız, 6GB VRAM sürümü ise artık tam limitinde, 8GB kartlarda bile sorunları olan oyunlar var.
Fakat ana konuya gelecek olursak ne kadar götüreceği oynayacağınız / oynadığınız oyunlara bağlı.
Yeni çıkacak oyunların sistem gereksinimlerine bakmıyorsunuz sanırım.Dalga geçtiniz sanırım, arkadaşımın asus laptopu var. Rtx 3050 4gb. 6 gün önce çıkan Marvel Spiderman 2'yi orta ayarlarda rahat rahat oynuyor. Alan wake 2 oynuyor. Rdr2 oynadı bitirdi. Bende zamanında kullandım, God of war oynadım bitirdim. 3050'inin günümüzde rahatlıkla oynayamacağı bir oyun yok henüz.
Hocam arkadaşım da 3050 Ti laptop var ama ona rağmen god of War ragnarök de low da oynuyor ve arada kasıyor. 4 gb vram az gerçekten ve performansı da düşük mümkünse 3060 veya 4050 ye geçin. 4050 üzün süre götürür. Performans ve dlss yenilikleriyle falan.Dalga geçtiniz sanırım, arkadaşımın asus laptopu var. Rtx 3050 4gb. 6 gün önce çıkan Marvel Spiderman 2'yi orta ayarlarda rahat rahat oynuyor. Alan wake 2 oynuyor. Rdr2 oynadı bitirdi. Bende zamanında kullandım, God of war oynadım bitirdim. 3050'inin günümüzde rahatlıkla oynayamacağı bir oyun yok henüz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.