RTX 3050 sistem ne kadar süre götürür?

4GB VRAM sürümü ise çoğu yüksek bütçeli yeni oyunu zaten düzgün şekilde oynayamazsınız, 6GB VRAM sürümü ise artık tam limitinde, 8GB kartlarda bile sorunları olan oyunlar var.

Fakat ana konuya gelecek olursak ne kadar götüreceği oynayacağınız / oynadığınız oyunlara bağlı.

4GB VRAM sürümü ise çoğu yüksek bütçeli yeni oyunu zaten düzgün şekilde oynayamazsınız, 6GB VRAM sürümü ise artık tam limitinde, 8GB kartlarda bile sorunları olan oyunlar var.

Fakat ana konuya gelecek olursak ne kadar götüreceği oynayacağınız / oynadığınız oyunlara bağlı.
Dalga geçtiniz sanırım, arkadaşımın asus laptopu var. Rtx 3050 4gb. 6 gün önce çıkan Marvel Spiderman 2'yi orta ayarlarda rahat rahat oynuyor. Alan wake 2 oynuyor. Rdr2 oynadı bitirdi. Bende zamanında kullandım, God of war oynadım bitirdim. 3050'inin günümüzde rahatlıkla oynayamacağı bir oyun yok henüz.

Dalga geçtiniz sanırım, arkadaşımın asus laptopu var. Rtx 3050 4gb. 6 gün önce çıkan Marvel Spiderman 2'yi orta ayarlarda rahat rahat oynuyor. Alan wake 2 oynuyor. Rdr2 oynadı bitirdi. Bende zamanında kullandım, God of war oynadım bitirdim. 3050'inin günümüzde rahatlıkla oynayamacağı bir oyun yok henüz.
Yeni çıkacak oyunların sistem gereksinimlerine bakmıyorsunuz sanırım.

Space Marine II, Indiana Jones, Stalker 2, Doom The Dark Ages ve FF7 Rebirth gibi örnekler mevcut, benzeri çok, ben yeni çıkacak oyunların düzgün bir şekilde oynanmama şansından bahsediyorum, çoğu oyun artık minimum 8GB VRAM istiyor.

Donanımı el verdiği sürece kullanabilirsiniz sonuçta, işin içinde iyi optimize edilmemiş oyun çok.

1050Ti ile God of War bitirdim ben 🙂.

Hocam arkadaşım da 3050 Ti laptop var ama ona rağmen god of War ragnarök de low da oynuyor ve arada kasıyor. 4 gb vram az gerçekten ve performansı da düşük mümkünse 3060 veya 4050 ye geçin. 4050 üzün süre götürür. Performans ve dlss yenilikleriyle falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı