SimonFive
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X
32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R
FF7 rebirthde oynadı, Stalker 2'de oynadı, Space marine 2'yi birlikte oynadık hatta. Doom the dark ages bilmiyorum onu. Ff7 rebirth'i orta yüksek karışık oynadı, Stalker 2 kötü optimizasyondan düşük ayarlar anca oynadı. Space marinede düşük orta takılıyordu.Yeni çıkacak oyunların sistem gereksinimlerine bakmıyorsunuz sanırım.
Space Marine II, Indiana Jones, Stalker 2, Doom The Dark Ages ve FF7 Rebirth gibi örnekler mevcut, benzeri çok, ben yeni çıkacak oyunların düzgün bir şekilde oynanmama şansından bahsediyorum, çoğu oyun artık minimum 8GB VRAM istiyor.
Donanımı el verdiği sürece kullanabilirsiniz sonuçta, işin içinde iyi optimize edilmemiş oyun çok.
3050 Kötü diye bir şey yok, optimizasyon diye bir şey var.
Indiana jones'u şimdi gördüm. Indiana jones'u 4090 bile yüksek ayarlar oynatamıyor doğru düzgün. Optimizasyonu siz düşünün,az metacritic'e bakın. Hayatınızda hiç oynamadığınız oyunları bari bi metacriticten inceleyin. Optimizasyon sorunlarını ele alan eleştiri sayısı, 10da 8 öyle düşünün. Forumda takılırken, yok 3050 böyle 3050 şöyle diye öğrenip o bilgiyle yürümeyin.
3050 kötü bir kart değil,kotü fiyatlandırılmış bir kart.
Sizin arkadaşınızın bilgisayarının bakım vakti gelmiş o zaman. Benim arkadaşım, orta ayarlarda oynadı ama bitirmedi, ragnaroku.Hocam arkadaşım da 3050 Ti laptop var ama ona rağmen god of War ragnarök de low da oynuyor ve arada kasıyor. 4 gb vram az gerçekten ve performansı da düşük mümkünse 3060 veya 4050 ye geçin. 4050 üzün süre götürür. Performans ve dlss yenilikleriyle falan.
Aldığınız laptopları bir zahmet, elden geçirin. Benin arkadaşım oynayabiliyorsa sizinkininde oynamak zorunda. 3050 4096mb vram, 75W veya 80W bilgisayarı vardı onunda. Ayrıca ekran kartların wattıda önemli. Sadece ekran kartı diye bir şey yok. 80W rtx 3050, gtada 200fps versin diyelim. 50 veya 60watt 140 vermez.
Ve buradanda büyük ihtimalle, wattınızın düşük olduğu anlaşılıyor.performansı da düşük
Son düzenleme: