Çözüldü RTX 3050 sistem yeterli performans vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Taha0982694

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 gb balistix dual
SSD veya HDD modeli
kingston 500 gb
Ekran kartı
rtx3050
Anakart
biostar
İşlemci
i5 11400f
Ekran kartim RTX3050.
İşlemcim i5 11400F.
İlginç bir şekilde az FPS aliyorum. Valorant 200/140
CS:GO 120 200 arasi işlemci odakli oyunlarda genel bir performans sorunum var. Cevaplarinizi bekliyorum yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sağa sola git Advanced kısmındadır ya sa tweak/OC kısmı varsa oradadır ama önce BIOS'unu güncelle. Fare desteklemiyor mu BIOS'un?

Bu rehberi takip ederek de BIOS'unu güncelleyebilirsin.
BIOS dosyanı anakartının sitesinden alacaksın.
Sağa sola git Advanced kısmındadır ya sa tweak/OC kısmı varsa oradadır ama önce BIOS'unu güncelle. Fare desteklemiyor mu BIOS'un?

Çözüm

Buldum biosumu sifirlamaya gerek varmi cidden secip bi restart atsam ?

Dosya Ekleri

• IMG_20221123_050329.jpg
    IMG_20221123_050329.jpg
    137,3 KB · Görüntüleme: 26
-limitvsconst +mat_disable_fancy_blending 1 +cl_forcepreload 1 -high -novid -threads 12 +fps_max 0 -tickrate 128 -nod3d9ex1 stretchaspect -freq 240 -nojoy +r_drawparticles 0

CS:GO için kullandığım başlatma seçenekleri, buyurun bir deneyin, daha önce yazmadıysanız net FPS artışı görülür.

NOT: kodları kendinize göre yazın.

-limitvsconst +mat_disable_fancy_blending 1 +cl_forcepreload 1 -high -novid -threads 12 +fps_max 0 -tickrate 128 -nod3d9ex1 stretchaspect -freq 240 -nojoy +r_drawparticles 0

CS:GO için kullandığım başlatma seçenekleri, buyurun bir deneyin, daha önce yazmadıysanız net FPS artışı görülür.

NOT: kodları kendinize göre yazın.
Sağolun deniyeceğim.Ama dedigim gibi problem bilgisayar ile alakali daha once bu bilgisayarda 250 300 aliyordum suan 150 200 arasina dustu.

Sağolun deniyeceğim.Ama dedigim gibi problem bilgisayar ile alakali daha once bu bilgisayarda 250 300 aliyordum suan 150 200 arasina dustu.
Genel bir sorun mu bilmiyorum ama benimde bilgisayarımın performansı düşmüştü, şuan ilk aldığım güne oranla performansın yarısını alabiliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı