RTX 3050 sistemde CS:GO takılıyor

enesmerttr

Decapat
Merhabalar, 3050 11400F sistemim mevcut 16 GB RAM'im mevcut aşağıda bilgilerim net yazıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda görüldüğü gibi aniden var yükseliyor. Oyun sürekli takılıyor ne yapmam gerekiyor, problem nerede?
2 tane SSD'imde denedim sorun devam ediyor.
Tüm sürücülerim güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam emin değilim ama bilgisayarın içi kirli olduğunda böyle sıkıntılar olabiliyor. Önceden benim de Valorant'ta böyle sıkıntım oluyordu, tozunu aldım ve macunları yenilediğimde sorunum düzelmişti.

Ani donmalar HDD'den kaynaklı olabiliyor. Oyununuz SSD'de mi HDD'de mi?
Bu arada var değeri sunucuyla alakalı ama takılmalar bilgisayarınızla alakalı. Var değeri yükselince orası sarılaşır ya da kırmızılaşır ve oyununuzda büyük lag olur. Oyun oynarken arkada işlemciyi sömürebilecek programlar açık mı? Örneğin Chrome gibi.

Merhabalar öncelikle mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar, sorun galiba Ethernet kablosuyla alakalı olabilir zaten kablolu bağlantı sağlıyordum ASUS Wireless adaptörünü taktıktan sonra var değerleri yine yükseliyor arada sırada ama eskisi gibi çok yapmıyor. Tamamen çözemedim maalesef bu problemi. Arka planda hiçbir şey açık değil hatta kontrol ettim, macunları yeni yenilemiştim bilgisayarın zaten çok yeni alalı 1 ay olmadı.

Merhabalar öncelikle mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar, sorun galiba Ethernet kablosuyla alakalı olabilir zaten kablolu bağlantı sağlıyordum ASUS Wireless adaptörünü taktıktan sonra var değerleri yine yükseliyor arada sırada ama eskisi gibi çok yapmıyor. Tamamen çözemedim maalesef bu problemi. Arka planda hiçbir şey açık değil hatta kontrol ettim, macunları yeni yenilemiştim bilgisayarın zaten çok yeni alalı 1 ay olmadı.

Herhangi bir rekabetçi açın botlarla. 5V5 şekilde 5-10 round oynayın. Eğer yapıyorsa bilgisayarda sorun vardır. Eğer yapmazsa internetinizde sorun vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı