Arkadaşlar RTX 3050 ekran kartı kullanıyorum fakat Cyberpunk 2077'de DLSS seçeneği çıkmıyor, sadece FSR kare oluşturma seçeneği çıkıyor. Neden kaynaklı ve nasıl çözerim?
Arkadaşlar RTX 3050 ekran kartı kullanıyorum fakat Cyberpunk 2077'de DLSS seçeneği çıkmıyor, sadece FSR kare oluşturma seçeneği çıkıyor. Neden kaynaklı ve nasıl çözerim?
Oyun içinde grafik içinde özel ayar yaparak ilk seçenek DLSS görünmesi lazım. Diğer şekilde bende de yok. NVIDIA App oyun optimizasyonu yapın. Hala yoksa sürücü güncelleme deneyin.
Sürücüler güncel oyunu Epic'ten aldım kaç kere dosya doğrulama yaptım bir şey değişmedi fakat bir şey fark ettim NVIDIA uygulamasından kendi ayarlarını optimize ettiğimde DLSS seçeneği gözüktü ama donanım yetersizliğinden kapalı yazıyor çok saçma
Sürücüler güncel oyunu Epic'ten aldım kaç kere dosya doğrulama yaptım bir şey değişmedi fakat bir şey fark ettim NVIDIA uygulamasından kendi ayarlarını optimize ettiğimde DLSS seçeneği gözüktü ama donanım yetersizliğinden kapalı yazıyor çok saçma.