Çözüldü RTX 3050 sistemde Cyberpunk 2077 için DLSS seçeneği yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ADNENMİRÇO

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar RTX 3050 ekran kartı kullanıyorum fakat Cyberpunk 2077'de DLSS seçeneği çıkmıyor, sadece FSR kare oluşturma seçeneği çıkıyor. Neden kaynaklı ve nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içinde grafik içinde özel ayar yaparak ilk seçenek DLSS görünmesi lazım. Diğer şekilde bende de yok. NVIDIA App oyun optimizasyonu yapın. Hala yoksa sürücü güncelleme deneyin.

Sürücüler güncel oyunu Epic'ten aldım kaç kere dosya doğrulama yaptım bir şey değişmedi fakat bir şey fark ettim NVIDIA uygulamasından kendi ayarlarını optimize ettiğimde DLSS seçeneği gözüktü ama donanım yetersizliğinden kapalı yazıyor çok saçma

Son düzenleme:
Sürücüler güncel oyunu Epic'ten aldım kaç kere dosya doğrulama yaptım bir şey değişmedi fakat bir şey fark ettim NVIDIA uygulamasından kendi ayarlarını optimize ettiğimde DLSS seçeneği gözüktü ama donanım yetersizliğinden kapalı yazıyor çok saçma.

Bende Epic kullanıyorum 3070. şu anda benzer sorun yok. Donanım hızlandırma açık mı? Kapalıysa açıp PC kapatıp tekrar deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı