RTX 3050 sistemde RTX nasıl açılır?

Neyse konumuza dönecek olursak bunun tek çözümü RTX için özel olarak yapılmış haritalar almanız lazım ister ücretsiz olsun ister ücretli ama tavsiyem ücretli ücretsizlerde pek özellik yok.

Normal dünyalarda veya serverlerde RT açmak için texture pack gerekli önerim vanilla RTX kullanmanız. Vanilla RTX | Minecraft PE Texture Packs

Dostum Bedrock'lara normal şekilde texture kurulmuyor market kısmından almak lazım Bedrock Java gibi değil.

Neyse konumuza dönecek olursak bunun tek çözümü RTX için özel olarak yapılmış haritalar almanız lazım ister ücretsiz olsun ister ücretli ama tavsiyem ücretli ücretsizlerde pek özellik yok.

Dostum Bedrock'lara normal şekilde texture kurulmuyor market kısmından almak lazım Bedrock Java gibi değil.

Yanlış bilgi veriyorsun texture pack kurulabiliyor ve bu şekilde normal haritalarda RT açılabiliyor.

Madem benim verdiğim bilgiyi yalanlıyorsun o zaman kanıt at ben hem Java Minecraft oynadım hem de Bedrock Minecraft yani bilgim var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunda direkt olarak texture pack desteği var hem de ilk çıktığı zamanlardan beri bu kadar öz güvenli bir şekilde yanlış bilgi verme.

Video var mı nasıl texture pack kurulduğu ben bilmiyorum.

Demin attığım videoda anlatıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunda direkt olarak texture pack desteği var hem de ilk çıktığı zamanlardan beri bu kadar öz güvenli bir şekilde yanlış bilgi verme.

Demin attığım videoda anlatıyor.

Sağ ol.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı