RTX 3050 sistemde Valorant'ta FPS düşüyor

Emrewwes

Decapat
Daha fazla  
Merhaba sistemim RTX 3050, R5 5500, 16 GB RAM PC ilk aldıgım aylarda 370 aşagısını almıyordum şu anda 260-230 civarı ama diger oyunlarda boyle degıl ornegın ılk zamanlar Fornite ve PUBG'a 180 alıyorsam hala oyle ve dıger oyunlarda da aynı sekılde ama Valorant'ta neden boyle anlamıs degılım. Arkadasımda RX6600 var onda da ılk zamanlarda çok FPS alıyordu ama bir zaman sonra FPS dusmeye basladı onda da yapabılecegım bır şey var mı? Ya da neden boyle oluyor bılen varsa yazarsa sevınırım. Iyı geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sistemim RTX 3050, R5 5500, 16 GB RAM PC ilk aldıgım aylarda 370 aşagısını almıyordum şu anda 260-230 civarı ama diger oyunlarda boyle degıl ornegın ılk zamanlar Fornite ve PUBG'a 180 alıyorsam hala oyle ve dıger oyunlarda da aynı sekılde ama Valorant'ta neden boyle anlamıs degılım. Arkadasımda RX6600 var onda da ılk zamanlarda çok FPS alıyordu ama bir zaman sonra FPS dusmeye basladı onda da yapabılecegım bır şey var mı? Ya da neden boyle oluyor bılen varsa yazarsa sevınırım. Iyı geceler.

Güncelleme geldikçe FPS düşüyor Valorant ilk çıktığında 1650 Mobile ile en az 280-300 alıyordum şimdi aynı ayarlarda 110-150 :D
Güncelleme getirdikçe FPS düşürüyorlar.

Vallahi bende neyse hep aynı FPS, 3300X ile 250-300 FPS arası takılıyor. Yalnız ben çoğu zaman 4-5 ayda bir format atarım sistem kendisine gelsin diye. Uygulamalar, işletim sistemi vb. zamanla "şişiyor" sen tüm donanımı mükemmel hale getirsen de. Valorant gibi CPU bound oyunlarda daha hissedilir oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı