RTX 3050 sisteme 2K monitör fazla mı gelir?

Bu monitörü kesinlikle önermiyorum uzak durun 1 yıl zor dayandım mecbur değiştirmek zorunda kaldım. Coil whine'dan tutun türlü türlü sorunlarla karşılaştım. Panelden tutun malzeme kalitesine kadar dandik, soğurken bile çatır çutur sesi o kadar fazlaydı ki gece uykularımı bölmeye başlamıştı. Buradan malzeme kalitesinin ne kadar berbat olduğu ortada.
O dönem için en iyi fiyata sahip monitör G24-20 idi ve coil whine dışında abarttığınız gibi bir durum yaşamadım. Türkiye'de satışa açıldıktan sonra ilk alan kişilerden biriyim coil whine dahil hiçbir problem yaşamadım.

O dönem için en iyi fiyata sahip monitör G24-20 idi ve coil whine dışında abarttığınız gibi bir durum yaşamadım. Türkiye'de satışa açıldıktan sonra ilk alan kişilerden biriyim coil whine dahil hiçbir problem yaşamadım.
Ben sorun falan abartmıyorum sana düzgün parti ürün gelmiştir belki. Yazdığım sorunların hepsini yaşadım kullandığım en dandik monitörlerden birisidir. Ayrıca bu sitedeki önerileri baz alarak almıştım. Kimden öneri alındığına iyi bakmak lazımmış ezbere öneri sallayan çok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı