RTX 3050 Ti i5 11400 Valorant düşük FPS

Videodaki gibi, GTX 1660 Ti'nin işlemcisi 2 nesil eski olmasına rağmen 3050 Ti'den daha yüksek FPS alınıyorsa 1660 Ti daha iyi bir karttır. Laptoptaki 3050 serisi tam bir çocuk eğlendiricisi, DLSS olmasa 3 kuruş verilmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Laptop diyorsunuz ama masaüstü işlemcisi söylüyorsunuz. 9300H veya 9750H'dir onunki.

Ve FPS de DLSS kullanılmadığı için performansta şaşıracak bir şey yok.

Videodaki gibi, GTX 1660 Ti'nin işlemcisi 2 nesil eski olmasına rağmen 3050 Ti'den daha yüksek FPS alınıyorsa 1660 Ti daha iyi bir karttır. Laptoptaki 3050 serisi tam bir çocuk eğlendiricisi, DLSS olmasa 3 kuruş verilmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Laptop diyorsunuz ama masaüstü işlemcisi söylüyorsunuz. 9300h veya 9750H'dir onunki.

Hocam galiba dedim zaten.

Laptoptaki 3050 iş görür çocuk eğlencesi değil.

Bende basta öyle düşünüyordum ancak yavas yavas pişman oluyorum.

Herkes sucu ekran kartında görmüş fakat CS de Valorant da işlemci tabanlı oyunlar işlemcinin gücü yetmiyorsa ki zaten laptop kullanılıyor anladığım kadarıyla işlemci önbelleği ve ısınma probleminden düşük FPS alman gayet normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı