Victus'un kronik problemleri var mı?
Victus kullanıyorum kronik sorun yok. Ekran sallanması diğer laptoplara göre daha fazla lakin düz zeminde bir şey yok. Masa hareketli olursa az bir şey sallanıyor.
Kendim kullanıyorum aynen böyle durum.Victus kullanıyorum kronik sorun yok. Ekran sallanması diğer laptoplara göre daha fazla lakin düz zeminde bir şey yok. Masa hareketli olursa az bir şey sallanıyor.
VRAM 4 GB olması tek sorunu onu da 3060 serisi çözüyor.
Çoğu yerde yeterli gelsede grafik isteyen oyunlarda yüksek ayarlarda 4 GB VRAM ile çok drop yiyorsun.
Bende Fortnite da aynısı yaşıyorum FPS 100 üzerinde ama VRAM yetersiz geldiğinden ani düşme yükselme falan oluyor yüksek orta/ yüksek karışıkta.4 GB VRAM evet sıkıntı maalesef. RDR2 de mesela VRAM limitini aşamıyorum.
4 GB VRAM evet sıkıntı maalesef. RDR2 de mesela VRAM limitini aşamıyorum.
Isınma vs iyi diyorsun yani. Hayırlı olsun hocam bu arada.Yakın zamanda laptop almak için 1.5 ay boyunca araştırdım aralarında Victus modelide vardı hatta yakından inceleme şansımda oldu. Victus modelinde bildiğim kadarıyla ekranı diğer laptoplara göre daha fazla sallanıyor yani alıp yatakta kucağında takılacaksan bir tık rahatsız edici olabilir ama ciddi bir problem gibi değil onun dışında şu sorunu var diyebileceğim bir şey ile karşılaşmadım. Sen ne aldın dersen sırf ucuz diye Nitro 5 5600H 3050 aldım "14K" zaten temel kullanım amacım oyun değildi.
Isınma vs iyi diyorsun yani. Hayırlı olsun hocam bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.