RTX 3050 Ti (laptop) GTX 970'den daha kötü FPS veriyor

Ekran akrtını tam kullanması gerek bir oyunun o zaman daha kötü bir ekran kartı al tam kullanmıyorsa vardır sorun oyunla alakalı her oyun motoru tam kullanmaz Source biraz değişik zaten.

Ben 1050 Ti kullanıyorum yüzde 100 güçte çalışmıyor ama ultrada 150 FPS alıyorum neredeyse işlemcim i5 3470 oldukça eski bir bilgisayar yine oynayabiliyorum şimdi sana birkaç kod vereceğim onu CMD'ye yapıştır sonra PC'yi nihai performansa alacaksın belki düzelir.

Ben 1050 Ti kullanıyorum yüzde 100 güçte çalışmıyor ama ultrada 150 FPS alıyorum neredeyse işlemcim i5 3470 oldukça eski bir bilgisayar yine oynayabiliyorum şimdi sana birkaç kod vereceğim onu CMD'ye yapıştır sonra PC'yi nihai performansa alacaksın belki düzelir.

Bende sorun yok sen arkadaşa söyle bunları.

Hem kullanmıyor diye sorun yok diyeemzsin source hep böyleydi.

powercfg /DUPLICATESCHEME e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61

CMD'yi yönetici olarak çalıştırdıktan sonra bu kodu yapıştır sonra güç yönetimi kısmından nihai güce ver

Bende sorun yok sen arkadaşa söyle bunları.

Hem kullanmıyor diye sorun yok diyeemzsin Source hep böyleydi.

Boş ver o siteye girince görür bu mesajları dener.

powercfg /duplıcatescheme E9A42B02-D5DF-448D-AA00-03F14749EB61

CMD'yi yönetici olarak çalıştırdıktan sonra bu kodu yapıştır sonra güç yönetimi kısmından nihai güce ver

Boş ver o siteye girince görür bu mesajları dener.

Merhaba, teşekkür ederim yorumun için ancak son mesajımda Acer'le iletişime geçtiğimi söylemiştim Single channel RAM'den ötürü gerçekten ciddi bir kayıp oluyormuş youtubedende 1x16 vs 2x16 videolarını izledim ve farkı gördüm bence sorunun oradan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü RTX ekran kartları iki kanalada RAM istiyormuş.

Merhaba, teşekkür ederim yorumun için ancak son mesajımda Acer'le iletişime geçtiğimi söylemiştim Single channel RAM'den ötürü gerçekten ciddi bir kayıp oluyormuş youtubedende 1x16 vs 2x16 videolarını izledim ve farkı gördüm bence sorunun oradan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü RTX ekran kartları iki kanalada RAM istiyormuş.

Problemi çözdüğüne sevindim. Bu arada laptop pişmanlıktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı