Laveria fredy
Decipat
Yazmıyor hiçbir şey yazmadım.
CS 2 oynarken sıcaklık değerleriniz nasıl?
Hocam YouTube'daki inceleme videolarına göz gezdirdimde i5 11400H RTX 3050 cihaz ile CS 2'de ortalama 130FPS veriyor.
Hiçbir şekilde GPU %100 kullanım olmuyor 45-60 arası geziniyor aşağıya oyun içinden görüntü yükledim.
Oyun içinden görüntü yükledim hocam, GPU'nun neredeyse yarısı kullanılıyor sadece.
Acer'i aradım ve sorunun tek kanal RAM takılı olduğu için olduğunu söylediler, 1x16 GB takılı bende, RTX ekran kartları çift slot RAM istiyormuş öyle güç çekiyormuş bir tane aynı model 16 GB alıp taktığımda düzeleceğini söylediler.
Acer'i aradım ve sorunun tek kanal RAM takılı olduğu için olduğunu söylediler, 1x16 GB takılı bende, RTX ekran kartları çift slot RAM istiyormuş öyle güç çekiyormuş bir tane aynı model 16 GB alıp taktığımda düzeleceğini söylediler.
Merhaba kolay gelsin.
i5 11400H.
RTX 3050 Ti.
16 GB RAM bu laptopun özellikleri.
i5 9400.
GTX 970.
16 GB RAM bu da masaüstümün özellikleri.
GTX 970 aynı düşük ayarlarda CS2'de 180 FPS veriyorken laptopta 100-120 arası alıyorum en düşükte, ayarları yükseğe çektiğimde de aynısı oluyor artık işlemciden ötürü darboğaz mı oluyor diyeceğim ancak laptopta darboğaz olur mu ki Acer üretirken biliyordur illa darboğaz olur bu işlemciye bu ekran kartını koymayalım diye bence bir çözümü var mı RTX 3050 Ti GTX 970'den daha mı kötü?
Hiçbir şekilde GPU %100 kullanım olmuyor 45-60 arası geziniyor aşağıya oyun içinden görüntü yükledim.
Oyun içinden görüntü yükledim hocam, GPU'nun neredeyse yarısı kullanılıyor sadece.
Konuya girmeden önce GTX 970 ve i5 9400 ikilisinin oldukça güçlü olduğunu söylemem gerek 3050 de RTX'lere göre oldukça kötü bir kart ve laptoptaki bir 3050 ile masaüstündeki bir 3050 asla aynı performansı vermez laptopta 3050 pişmanlıktır iade hakkın varsa ya iade et ya da alış.
Çünkü CS2 işlemci tabanlı bir oyun ekran kartının tam kullansaydı asıl problem orada olurdu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.