Hocam.
Yanlış anladın sen bu kısmı bence
O iş o şekilde çalışmıyor, sen masaüstündeki GTX 1080 Ti'yı laptopta 1080 Ti yaparsan aynı ekran kartı olmaz evet, küçülür wat değeri düşer doğru.
Lakin benim laptopum oyun için yapılmış bir oyun bilgisayarı ve sıcaklıklarım 70 üzerine çıkmıyor ki çoğu masaüstü bilgisayardan bile daha iyi bir değer. Ben de masaüstü severim mesele o değil burada.
Bu bilgisayarın özellikleri Assassin's Creed Mirage için fazla bile. Sistem gereksinimlerinde RX 570 isteyen bir oyundan bahsediyoruz elimizdeki kart RTX 3050 Ti.
Ben Mirage'den çok daha yüksek sistem isteyen oyunları oynuyorum bu bilgisayarda.
Mirage de şu anda ekran kartı %60 kullanırken yüksek grafiklerde 60 FPS alıyorum. Ki CPU %30 çalışıyor bu oyunda
Sistem yetmemesi diye bir FPS düşmesi yeme sebebi yok, CPU darboğaz yapmıyorsa veya oyun HDD üzerine kurulu değilse, ki bende ikisi de yok oyun SSD üzerine kurulu ve CPU %30 çalışıyor sadece.
Buradaki problem Mirage'nin optimizasyon problemi. Yardımcı olabilecek varsa olsun.
Çok çok üst düzey laptop olmadıkça masaüstü tadınj vermez. Laptop oyun için yapılmış bir şey değil en başta zaten.
Ben Mirage'i sorunsuz oynuyorum. Neden ben drop yemiyorum?
Küçücük yere pek çok parça sıkıştır sonra Watt değerlerini düşür vs vs.
Ha oynanmaz demiyorum oynanır oynanmasına ama güncel ve iyi bir laptop lazım.
işte optimizasyon problemi dediğin şey budur zaten,Mount and blade bannerlord ilk çıktığında ben eski gtx 1050 li laptopum ile rahat oynarken milletin rtx 2060 lı kasaları kasıyordu oyunda.