RTX 3050 Tİ laptopta oyun oynarken i7 11370H işlemci 92 derece oluyor

Erexo

Centipat
Daha fazla  
Lenovo IdeaPad Gaming 3 dizüstü bilgisayarımda Rainbow Six: Siege oynarken işlemci sıcaklığım 85 90 arasında dalgalanıyor ve bazen de 92 derece oluyor. Yakın zamanda termal macunu değiştirdim. Termal macunu değiştirdikten sonra ekran kartı sıcaklığında 6-7 derecelik değişiklik oldu ancak işlemci sıcaklığı hala aynı. Bu işlemci sıcaklıkları herhangi bir zarar verir mi, bunun nedeni nedir ve düzeltmenin bir yolu var mı?

CPU: Intel Core i7 11370H
GPU: NVIDIA RTX 3050 Ti

İşlemci ile 89-90 derecelerde oynuyorum oyunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciniz güçlü işlemci macunu deiştirirken alkol kullanarak (kolonya vb.) Olabilir temizleyip yaparsan etkili olabilir bir de bu sıcaklarda bir kule tipi şart oldu.

İşlemciniz güçlü işlemci macunu deiştirirken alkol kullanarak (kolonya vb.) Olabilir temizleyip yaparsan etkili olabilir bir de bu sıcaklarda bir kule tipi şart oldu.
termal macunu değiştirirken alkolle iyice temizledim. ayrıca cihaz laptop. kule tipi nasıl olacak?

Şu sıcaklarda genel anlamda her laptop ısınıyor. Benimki dahil. Soğutucu alabilirsin altına az da olsa azaltır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…