RTX 3050 Ti laptopta oyunlarda FPS düşmesi

Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
512SSD
Ekran kartı
Rtx 3050Ti
Anakart
Excalibur G770
İşlemci
İ5 11400H
Merhaba arkadaşlar, 2 ay önce aldığım laptop FPS düşmesi yiyor. Görev Yöneticisi'nden işlemci, ekran kartı, RAM, SSD bilgisine baktığımda ise işlemci çizgisi sürekli zikzaklı şekilde ilerliyor. Her drop yediğimde işlemci de sabit bir görüntü değil zikzaklı bir grafik görev yöneticisinde gözüküyor. Bu ağır oyunlarda olmuyor. Daha çok FPS'i fazla aldığım Valorant CS:GO tarzı oyunlarda oluyor. Format attım, DDU ile driver silme kurma yaptım düzelmedi. Sistem bilgilerimi bıraktım. Yardımınızı bekliyorum arkadaşlar.

Arkadaşlar sorunu çözdüm, ilk olarak denetim masası güç seçeneklerinden dengelide olan modu yüksek performans moduna aldım ardından nvidia denetim masasından yüksek performanslı nvidia ekran kartını seçtim son olarakta yine nvidia denetim masasından benim tercihlerimi kullanı seçerek 3 kademeli ibreyi performans moduna çektim.

Başka bir konuda böyle bir mesaj gördüm. Deneyebilir misiniz?

Dediğinizi yaptım ancak sorun çözülmedi. İnternette ve masaüstünde de gezerken hafif takılmalar oluşabiliyor. Şarja takılı oyun oynarken Şarj düşebiliyor. Drop sorunu batarya ile alakalı olabilir mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı