RTX 3050 Ti Mafia 3 kasıyor

ddwad

Hectopat
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 3050 Ti
İşlemci
i7 10800H
Yeni Dell laptopumda şarjdayken Mafia 3'e giriyorum fakat kasıyor. Bilgisayarımın özellikleri 16 GB RAM, RTX 3050 Ti ekran kartı, i7 10800h işlemci. Bu özelliklerde kasmaması lazım fakat kasıyor. Aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcılarını falanda güncelledim en güncelde. Ne yapabilirim? Düşük ayarda bile kasıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni Dell laptopumda şarjdayken Mafia 3'e giriyorum fakat kasıyor. Bilgisayarımın özellikleri 16 GB RAM, RTX 3050 Ti ekran kartı, i7 10800h işlemci. Bu özelliklerde kasmaması lazım fakat kasıyor. Aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcılarını falanda güncelledim en güncelde. Ne yapabilirim? Düşük ayarda bile kasıyor.

Ekran kartını NVIDIA sitesinden güncellemen gerek. Download Drivers | NVIDIA

Oyununuz orijinal mi?
evet orijinal.
Oyun dahili ekran kartını kullanıyor olabilir mi? NVIDIA denetim masasından harici ekran kartının kullanıldığından emin olun.
oyunu açarken ayarlarda İntel UHD grafik ve nvidia RTX seçeneklerini gördüm. nvidia'yı seçince biraz daha iyi oldu ama hala kasma var.
Ekran kartını NVIDIA sitesinden güncellemen gerek. Download Drivers | NVIDIA
Şimdi bunu deniyorum.
Güç planınızı kontrol edin.

Oyun dahili ekran kartını kullanıyor olabilir mi? NVIDIA Denetim Masası'ndan harici ekran kartının kullanıldığından emin olun.

Entegre grafik yerine NVIDIA yüksek performanslı grafiği seçince kasmamaya başladı. Fakat bayağı fanlar falan yüksek sesle devreye girdi. Sanırım böyle oynayınca bilgisayarı bayağı yoruyor. Değil mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı