RTX 3050 Ti nasıldır?

Görkem3

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, ben bir bilgisayar alacağım ve içinde RTX 3050 Ti ekran kartı var. Güzel midir, çok ısınır mı? Şu anki ekran kartım GTX 1650 Ti. Cevaplarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ben bir bilgisayar alacağım ve içinde RTX 3050 Ti ekran kartı var. Güzel midir, çok ısınır mı? Şu anki ekran kartım GTX 1650 Ti. Cevaplarını bekliyorum.

Bazi oyunlarda DLSS farkini yasiyorsun ama ille de şu anki sistemi degistirmene degecek 3060'li bilgisayar alabilirsin. ( dediklerim laptop icin gecerli. )

hocam bildiğim kadarıyla rtx 3050 ti yok sadece rtx 3050 var

RTX3050 Ti nereden baksak piyasa değeri 15 binle 20 bin arası o fiyata kat ve kat daha iyi olan RTX3060 ekran kartları var yani performansı GTX1660 Ti denginde. GTX1660 Ti çoğu zaman RTX3050 Ti video beleği sayesinde geride bırakıyor. DLSS gibi özeliklerin olması beni çekmiyor açıkçası. Zaten nereden baksan kaç tane oyun DLSS destekliyor ki zaten. Görüntüyü bulamaç gibi yapıp FPS artırıyor yani tercih etmem. Ama bütçe kısmı istisna.
(Laptop ekran kartlarından bahsediyorum)

RTX3060 orta seviyenin en güçlüsü diyebileceğimiz bir ekran kartı piyasada bu ekran kartlı laptoplar hem daha kaliteli hem daha iyi. Oyun için alacaksanız kesinlikle bu ekran kartlı bilgisayarlara bakın bilgisayarın ilk önce ekran kartı sonra işlemci sonra ise RAM bu şekilde gittiğinizde istediğiniz bilgisayarı bulabilirsiniz. Bir de sürekli bilgisayar alırken diğer bilgisayarlara bakmaya ihmal etmeyin. Önceliğiniz ekran kartı olsun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı