Benjamin the Ferel
Hectopat
- Makaleler
- 1
Bütçe yetmiyor ise alınabilecek bir kart tabi ki. Üzmeyecek bir kart.Bütçe yetmiyorsa ne yapsın almasınmı.
Bütçe yetmiyor ise alınabilecek bir kart tabi ki. Üzmeyecek bir kart.Bütçe yetmiyorsa ne yapsın almasınmı.
Hocam bilginiz olmadan konuşmasanızmı sanki arkadaş laptoptan bahsediyor.
Bütçe yetmiyor ise alınabilecek bir kart tabii ki. Üzmeyecek bir kart.
Bilgisayarın çalışmasından mı bahsediyorsun yoksa oyun oynamıyorum çok demene rağmen yeni oyunları oyunları kaldırıp kaldırmayacağını mı soruyorsun anlamadım. Ama kastın bilgisayarın sağlıklı çalışması ise temiz bakılırsa 6 7 sene.Evet laptop
Evet maalesef bütçe cok genıs degıl benı ne kadar sure goturur.
Bilgisayarın çalışmasından mı bahsediyorsun yoksa oyun oynamıyorum çok demene rağmen yeni oyunları oyunları kaldırıp kaldırmayacağını mı soruyorsun anlamadım. Ama kastın bilgisayarın sağlıklı çalışması ise temiz bakılırsa 6 7 sene.
Düzgün bir standart kullanım özünde. 2 sene de bir fan temizliği. Termal macun değişimi. Bilgisayarı çok kaba kullanmamanız vs vsBilgisayarın saglıklı calısması. Temız bakmanın yolları ne acar mısın bıraz. Cok tecrubelı degılım bilgisayar konusunda.
Arkadaşlar sızce 3050 Ti ıyı bir ekran kartı mı? Cok oyun oynayan bırısı degılım en fazla oynayacagım oyun GTA V 8+8(opsıyonel) GB RAM 512 GB SSD var. Sızce benım ıcın yeterlımı yeterlıyse benı kac yıl goturur? Gunde en fazla 2 3 saat onarım bilgisayarın modelı Excalibur g770.
Açıkçası özeti şu, laptopların zamanla arızalanmasının en başlıca nedeni ISI dır. Laptopu zorlamadığınız, sıcaklık değerleri olması gerekenden fazla olduğu zaman fan, termal macun bakımını yaptırdığınız sürece uzun yıllar kullanabilirsiniz.Bilgisayarın saglıklı calısması. Temız bakmanın yolları ne acar mısın bıraz. Cok tecrubelı degılım bilgisayar konusunda.
Evet maalesef bütçe cok genıs degıl benı ne kadar sure goturur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.