RTX 3050 Ti nasıldır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cihaz adı Excalibur g770
İşlemci 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12450H 2.50 GHz
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,75 GB)
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
ssd 500gb
Windows 11 Home Single Language
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar sızce 3050 Ti ıyı bir ekran kartı mı? Cok oyun oynayan bırısı degılım en fazla oynayacagım oyun GTA V 8+8(opsıyonel) GB RAM 512 GB SSD var. Sızce benım ıcın yeterlımı yeterlıyse benı kac yıl goturur? Gunde en fazla 2 3 saat onarım bilgisayarın modelı Excalibur g770.

Son düzenleyen: Moderatör:
VRAM sıkıntı çıkarmadığı sürece güzel kart. DLSS olan oyunlarda dahada rahat oynarsınız. Bende kullanıyorum senle benzeriz bende çok oyun oynamam. AAA oyunları highte oynama merakınız yoksa yeter bence. Tabii alabiliyorsanız 3060 veya 4050 almakta fayda var ama bütçe 3050 Ti'ya yetiyorsa alın, çok ağır oyunlarda yüksek grafikte oynayamazsınız. Yeni çıkan oyunları da highte 60+ FPS veremeyebilir örneğin GTA 6 gibi. Ama dediğim gibi 3060a bütçe yetiyorsa biraz zorlayın 3060 alın. Bir de Casper ve monstera bulaşmayın.

Onda da haksızsın çünkü hardcore oynayan birisi değil GTA 5 falan oynayacaksa yüksek yeni oyunlar oynamayacaksa yeterli fiyatına bakmadan söyliyorum sadece 3050 Ti için konuşuyorum.
Ben kendi fikrimi beyan ettim. Aradaki fiyat farkı fazlaysa 3050 Tİ bakılabilir.
Mesela bu laptop gayet güzel ek 8 GB ram ile tabi ki. 3050 hateri değilim. 30 serisinin en kötü kartı sadece.

Ben kendi fikrimi beyan ettim. Aradaki fiyat farkı fazlaysa 3050 Tİ bakılabilir.
Mesela bu laptop gayet güzel ek 8 GB ram ile tabi ki. 3050 hateri değilim. 30 serisinin en kötü kartı sadece.
hahahaahahha zaten giriş seviyesi bir ekran kartı

Ben kendi fikrimi beyan ettim. Aradaki fiyat farkı fazlaysa 3050 Ti bakılabilir.
Mesela bu laptop gayet güzel ek 8 GB RAM ile tabii ki. 3050 hateri değilim. 30 serisinin en kötü kartı sadece.

Adamlar zaten 2027 yılına kadar idare edecek şekilde piyasaya sürdüler 250 dolara en iyi ekran kartı.

Ben 3050 kullanıyorum 3070 alacağım kart 3-4 sene rahat taşır.

hahahaahahha zaten giriş seviyesi bir ekran kartı

Adamlar zaten 2027 yılına kadar idare edecek şekilde piyasaya sürdüler 250 dolara en iyi ekran kartı.
Ben karta kötü demedim. 30 serisinin en kötüsü. Sebebi de zaten dediğiniz gibi giriş seviyesi olduğu için. Ben sadece bu ekran kartını önermiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı