RTX 3050 Ti sürücü yüklenmiyor

MARTCHEBA

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
Yeni Monster Abra A5 v17.2 aldım Windows 11 kurdum tüm sürücüleri verilen flash ile yükledim sonra ekran kartını NVIDIA Experience yükleyip oradan kurulumunu yapayım dedim ama sürücü yükleniyor %100 oluyor ve en son yüklenmedi hatası veriyor 516.94 sürümü yüklenmiyor. Her şeyi denedim ama bir türlü yapamadım. Oyunlara girdiğimde olması gerekenden bayağı düşük FPS alıyorum ki bundan kaynaklı. Şu anki sürüm.

Ekran görüntüsü 2022-09-20 233436.png

(462.75) ekran kartı RTX 3050 Ti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Yeni Monster Abra A5 v17.2 aldım Windows 11 kurdum tüm sürücüleri verilen flash ile yükledim sonra ekran kartını NVIDIA Experience yükleyip oradan kurulumunu yapayım dedim ama sürücü yükleniyor %100 oluyor ve en son yüklenmedi hatası veriyor 516.94 sürümü yüklenmiyor. Her şeyi denedim ama bir türlü yapamadım. Oyunlara girdiğimde olması gerekenden bayağı düşük FPS alıyorum ki bundan kaynaklı. Şu anki sürüm.

Eki Görüntüle 1523403

(462.75) ekran kartı RTX 3050 Ti.

GeForce'dan çıkış yap PC'yi yeniden başlatıp tekrar dene. Bende böyle çözüldü.
(Çıkış yap derken hesabından çıkış yap.)

Verdiğim linktekini mi denediniz? Benim verdiğim DCH sürücü, yaşadığınız sorunu çözebilir. Bu da hata verirse hatanın ekrna görüntüsünü paylaşın.

tamam ya hallettim
ilk prgramları kaldır dedim
1663795574425.png

şu ikisini kaldırdım, yani eski olanları bunlar yeni de neyse sonra experience i yükledim birdaha sonra tekrar yükledim yeniden başlat filan halloldu yüklendi :)
derkene ekranda hem de tam ortasında ölü pixel çıktı :(

Bahtsız piyade olmak zor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı