BayBanders
Femtopat
RTX3050 Ti / i5 11400h var laptopta NVIDIA performansta ama Valorant'ta en düşük ayarda 80-100 FPS alıyorum en yükseğe alınca da FPS değişmiyor. Sebebi nedir?
Son düzenleyen: Moderatör:
valorant ta aynı sorunla kaç kişi karşılaşıyor bir bilsenRTX3050 Ti / i5 11400h var laptopta NVIDIA performansta ama Valorant'ta en düşük ayarda 80-100 FPS alıyorum en yükseğe alınca da FPS değişmiyor. Sebebi nedir?
Tek sanırım laptobu yeni aldım 8gb ram var bir taneRAM tek kanal mı çift kanal mı? Performansta çok farkediyor.
O zaman normal gözüküyor. Birçok oyunda ekran kartı kullanımını yüksek seviyelerde göremeyebilirsiniz. Valorant tarzı e-spor oyunlarında çift kanal RAM teknolojisi çok fark ediyor. Laptopun tam modeli nedir? Bazı laptoplarda 2x4 olarak 8 GB RAM koyabiliyorlar.Tek sanırım laptobu yeni aldım 8gb ram var bir tane
asus tuf gaming f15 fx506heO zaman normal gözüküyor. Birçok oyunda ekran kartı kullanımını yüksek seviyelerde göremeyebilirsiniz. Valorant tarzı e-spor oyunlarında çift kanal RAM teknolojisi çok fark ediyor. Laptopun tam modeli nedir? Bazı laptoplarda 2x4 olarak 8 GB RAM koyabiliyorlar.