RTX 3050 Ti vs GTX 1650 Ti

Ldn9118a

Hectopat
Arkadaşlar, sizce şu anki uygun fiyatlı GTX 1650 Ti laptoplardan mı almalıyım, yoksa biraz daha bekleyip RTX 3050 Ti ekran kartlı ve 11.nesil işlemcili laptopların ucuzlamasını mı beklemeliyim?

Arkadaşlar, sizce şu anki uygun fiyatlı GTX 1650 Ti laptoplardan mı almalıyım, yoksa biraz daha bekleyip RTX 3050 Ti ekran kartlı ve 11.nesil işlemcili laptopların ucuzlamasını mı beklemeliyim?

3050 Ti beklemek daha mantıklı geliyor bana.

Ucuzlayacağının garantisi var mı?

Piyasada LHR ekran kartlarının çıkmasıyla böyle bir beklenti var.

https://www.hepsiburada.com/asus-tu...magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail azıcık daha ekleyip bunu alabilirseniz çok iyi olur sizin için. Ekleyemem diyorsanız 1 2 ay daha bekleyin 3050 serisi daha da yaygınlaşsın ben de bekliyorum şu anda. Bir de MSI Katana GF66 var 3050 onu da öneririm
O laptopu alabilirim belki zorlayarak ama yaygınlaşmasını beklemek bana da mantıklı geliyor, sonuçta 1650 gelince 1050 köşeye atılmaya başlamıştı, onun gibi olacağını düşünüyorum.

3050'lar ucuzlayacağı kadar ucuzladı, gelirken bu fiyatlardan geliyorlar hocam daha ne kadara versin? Hindistanlılar da şikayetçi bu durumdan, 1650Ti laptoplar hâlâ 30% daha ucuz
3050Ti o fiyata inmez 3050 laptop alabilirsiniz onun yerine
O laptopu alabilirim belki zorlayarak ama yaygınlaşmasını beklemek bana da mantıklı geliyor, sonuçta 1650 gelince 1050 köşeye atılmaya başlamıştı, onun gibi olacağını düşünüyorum.
1650 2019'da çıktığı zaman 1050 3. yılını doldurmuştu. 1650Ti piyasaya geçen sene bu aylarda sürüldü.

Son düzenleme:
3050'lar ucuzlayacağı kadar ucuzladı, gelirken bu fiyatlardan geliyorlar hocam daha ne kadara versin? 3050Ti o fiyata inmez 3050 laptop alabilirsiniz onun yerine
Hocam zaten bana diyorsanız benim 12K bütçem var fakat hiçbiri içime sinmedi tam olarak. Daha da yaygınlaşmasını bekliyorum. Arkadaşa tavsiyem de en azından 1 ay daha beklemesidir acelesi yoksa
3050 Yüksek performans vermediği için dediğiniz gibi olabilir bence de
1650 2019'da çıktığı zaman 1050 3. yılını doldurmuştu. 1650Ti piyasaya geçen sene bu aylarda sürüldü.
Evet o konuda haklı olabilirsiniz fakat yine de aynı fiyatta olursa kim niye 1650/Ti alsın değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı