RTX 3050 Valorant güncelleme sonrası FPS düşüşü

Emrewwes

Decapat
Daha fazla  
Selam, kısaca konuyu anlatayım. Normalde Valorant'ta 250-220 FPS alıyorum fakat bugün okuldan geldıkten sonra guncelleme geldıgını gordum ve guncelledım. FPS 150'lere kadar düştü, işlemci sıcaklıgım normalde 45i gecmezdı, 65'lere kadar cıktı ve CPU kullanımı %45i geçmezken %70'lere kadar çıktı. Bu problemı nasıl çözebılırım?
Sistemim RTX 3050 Ryzen 5 5500 16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, kısaca konuyu anlatayım. Normalde Valorant'ta 250-220 FPS alıyorum fakat bugün okuldan geldıkten sonra guncelleme geldıgını gordum ve guncelledım. FPS 150'lere kadar düştü, işlemci sıcaklıgım normalde 45i gecmezdı, 65'lere kadar cıktı ve CPU kullanımı %45i geçmezken %70'lere kadar çıktı. Bu problemı nasıl çözebılırım?

Güncelleme alakalı bir durum, büyük ihtimalle bizim yapabileceğimiz bir şey olmaz. Gelecek güncellemelerle çözebilirler.

Güncelleme kaynaklı bir dahaki güncellemeye kadar bekleyeceksiniz.

Maalesef aynı sorunu yaşıyorum.
i5 10400f - rtx 3060 sistem, 300+ fps alırken güncelleme sonrası 200 ü bile zor görmeye başladı, ayrıyeten wtcn gibi yayıncılara baktığımız zaman onlarında fps düşüşü yaşadığını ve bunu dile getirdiklerini görüyoruz. global sorun sanırım, bu hafta içerisinde hotfix gelir diye düşünüyorum. benimli aşağı yukarı aynı sisteme sahip birkaç arkadaş daha sordum onlarda bu durumdan şikayetçi, özellike yeni ajan gekkonun olduğu maçlarda fps kafayı yiyor.

Bu güncelleme de herkesin FPS düşerken benimki normalde 270-350 alırken 400 oldu 🙃

Benim de aynı şekilde umarım bir sonraki güncellemede düzelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı