RTX 3050 ve i3 12100F sistem uyumlu mu?

Tek seçenek o sorunu bulamıyoruz çünkü o sorunu bir bilsem en azından içim rahat olacak

Durum hep böyleydi diyorsanız işlemcide üretim hatası vs olabilir, gta5 tarzı ekran kartına yüklenen oyunlarda da sorun olduğu için bir ihtimal ekran kartında da hata olabilir. Garanti devam ediyorken hiç kendinizi yormadan durumu onlara havale etmek en iyisi, umarım bir an önce çözülür.

Durum hep böyleydi diyorsanız işlemcide üretim hatası vs olabilir, GTA 5 tarzı ekran kartına yüklenen oyunlarda da sorun olduğu için bir ihtimal ekran kartında da hata olabilir. Garanti devam ediyorken hiç kendinizi yormadan durumu onlara havale etmek en iyisi, umarım bir an önce çözülür.

Evet dediğiniz gibi ilk günden beri böyle GTA 5'te araçla hızlı gidince de FPS düşmesi oluyor hatta bir ara yerler bile yüklenmemişti o da CPU'dan kaynaklı yerlerin yüklenmemesi 1 yıl daha garantisi var umarım çözerler.

Sorun tespit edilene kadar parçaları tek tek garantiye gönderin hocam.

Direkt sistemi götürürm onlar ilgileniyor tek tek gönderiyor zaten
Zaten ekran kartımın 1 yılını bile doldurmadan 78 derece görmesi normal bir durum değil ASUS Marka bir de

Sorun tespit edilene kadar parçaları tek tek garantiye gönderin hocam.

Bir de söylemeyi unuttum ekran kartımın bazı parametlereli gözükmüyormuş AIDA64 de de yok
GPU Z de direk transistörleri görmüyor ama AIDA64 de o var bazı bilgileri yok çok saçma

Başka bir ekran kartı ile deneyin, sistem uyumlu.

Bir şey soracağım benim ekran kartım mesela arızalı diyelim başka bir sisteme taksam orada da %1 ve %0.1 FPS değerlerim gine 0 mı olur sorun GPU daysa

Dosya Ekleri

• 1724194103770.png
    1724194103770.png
    43,4 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı