RTX 3050 ve R5 4500 sistem oyunlarda düşük FPS

Oysaki bende bu sistemi alırken sanmıştım ki rahat rahat oynarım oyunlarımı PUBG bile girdiğim zaman 80 FPS'e zor çıkıyor. Benim çok bilgim yok ilk başta yeteri kadar güç gitmiyor mu diye düşünmüştüm ekran kartına darboğaz vs. gibi, bu değerler normalse bir sıkıntı yok o zaman teşekkür ediyorum vakit ayırıp bana yardımcı olduğun için.
Bende RX 590 vardı eskiden PUBG oynarken yüksek ayarda 70-90 FPS arası değişiyordu, 3050 de hemen hemen bu civarda bi kart. DLSS açınca olumlu bir etkisi oluyorsa DLSS kullanın oyunlarda. 3050 aman aman bir kart değil, tek artısı DLSS desteklemesi.

Sisteminiz öyle çok güçlü bir sistem değil. Forumda 3050 kötü bir kart dediğimde hatta bir iki arkadaş fazla yükseliyor fakat durum bu. Aynı şekilde işlemciniz de çok iyi değil. CS Valorant işlemci kullandığı için alabileceğiniz değerler bunlar.

Bende RX 590 vardı eskiden PUBG oynarken yüksek ayarda 70-90 FPS arası değişiyordu, 3050 de hemen hemen bu civarda bir kart. DLSS açınca olumlu bir etkisi oluyorsa DLSS kullanın oyunlarda. 3050 aman aman bir kart değil, tek artısı DLSS desteklemesi.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı