P PrensesKaterina Picopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #41 Amazon.com.tr 1660 Ti alın ya da RX 6600 alın. Amazon.com.tr
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Mart 2022 #42 Silinen üye dedi: Ryzen 5 2600'müş o başkaymış pardon. Ben işlemci falan almayacağım halihazırda var zaten ekran kartı lazım tek. Genişletmek için tıkla... Biraz darboğaz yaşatabilir gibime geldi o işlemci ile.
Silinen üye dedi: Ryzen 5 2600'müş o başkaymış pardon. Ben işlemci falan almayacağım halihazırda var zaten ekran kartı lazım tek. Genişletmek için tıkla... Biraz darboğaz yaşatabilir gibime geldi o işlemci ile.
Ankarada deniz yok Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.341 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Mart 2022 #43 ben patrix dedi: Biraz darboğaz yaşatabilir gibime geldi o işlemci ile. Genişletmek için tıkla... Drop'mu yerim yani?
ben patrix dedi: Biraz darboğaz yaşatabilir gibime geldi o işlemci ile. Genişletmek için tıkla... Drop'mu yerim yani?
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Mart 2022 #44 Silinen üye dedi: Drop'mu yerim yani? Genişletmek için tıkla... Kartınızı tam performansta kullanamazsınız internetten Cyberpunk ile ilgili videoya baktım GPU kullanılmları %70-80 arasıydı.
Silinen üye dedi: Drop'mu yerim yani? Genişletmek için tıkla... Kartınızı tam performansta kullanamazsınız internetten Cyberpunk ile ilgili videoya baktım GPU kullanılmları %70-80 arasıydı.
Ankarada deniz yok Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.341 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Mart 2022 #45 ben patrix dedi: Kartınızı tam performansta kullanamazsınız internetten Cyberpunk ile ilgili videoya baktım GPU kullanılmları %70-80 arasıydı. Genişletmek için tıkla... Bu kötü oluyor ama o zaman yeni sistem toplamam gerekiyor. Tüm PC'den anlayanları nasıl buraya çağırırım? Max 8000'e toplayayım bari.
ben patrix dedi: Kartınızı tam performansta kullanamazsınız internetten Cyberpunk ile ilgili videoya baktım GPU kullanılmları %70-80 arasıydı. Genişletmek için tıkla... Bu kötü oluyor ama o zaman yeni sistem toplamam gerekiyor. Tüm PC'den anlayanları nasıl buraya çağırırım? Max 8000'e toplayayım bari.
Liquido Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.514 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #46 İşlemciniz Ryzen 5 2600 ise RX 6600 ve RTX 3050 üzerine pek çıkmayın. İşlemci yeterince beslemeyeceği için boşa masraf olur.
İşlemciniz Ryzen 5 2600 ise RX 6600 ve RTX 3050 üzerine pek çıkmayın. İşlemci yeterince beslemeyeceği için boşa masraf olur.
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Mart 2022 #47 Silinen üye dedi: Bu kötü oluyor ama o zaman yeni sistem toplamam gerekiyor. Tüm PC'den anlayanları nasıl buraya çağırırım? Max 8000'e toplayayım bari. Genişletmek için tıkla... Yeni bir konu açmanız yeterli olacaktır bilgili arkadaşlar yardımcı olur.
Silinen üye dedi: Bu kötü oluyor ama o zaman yeni sistem toplamam gerekiyor. Tüm PC'den anlayanları nasıl buraya çağırırım? Max 8000'e toplayayım bari. Genişletmek için tıkla... Yeni bir konu açmanız yeterli olacaktır bilgili arkadaşlar yardımcı olur.
Ankarada deniz yok Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.341 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Mart 2022 #48 Liquido dedi: İşlemciniz Ryzen 5 2600 ise RX 6600 ve RTX 3050 üzerine pek çıkmayın. İşlemci yeterince beslemeyeceği için boşa masraf olur. Genişletmek için tıkla... Arkadaş onlarda drop olur diyor. ben patrix dedi: Yeni bir konu açmanız yeterli olacaktır bilgili arkadaşlar yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Yok, yeni konu açmak istemiyorum 30 dakika bekliyorum üstüne ceza yiyorum.
Liquido dedi: İşlemciniz Ryzen 5 2600 ise RX 6600 ve RTX 3050 üzerine pek çıkmayın. İşlemci yeterince beslemeyeceği için boşa masraf olur. Genişletmek için tıkla... Arkadaş onlarda drop olur diyor. ben patrix dedi: Yeni bir konu açmanız yeterli olacaktır bilgili arkadaşlar yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Yok, yeni konu açmak istemiyorum 30 dakika bekliyorum üstüne ceza yiyorum.
Liquido Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.514 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #49 Silinen üye dedi: Arkadaş onlarda drop olur diyor. Yok, yeni konu açmak istemiyorum 30 dakika bekliyorum üstüne ceza yiyorum. Genişletmek için tıkla... 3050 almanız mantıklı olur. İşlemci sıkıntı çıkarmaz. 5.5k fiyatı da varsa gayet iyi. Kart çıkalı çok olmadı zaten. Fazla mining de yapmamıştır satan kişi.
Silinen üye dedi: Arkadaş onlarda drop olur diyor. Yok, yeni konu açmak istemiyorum 30 dakika bekliyorum üstüne ceza yiyorum. Genişletmek için tıkla... 3050 almanız mantıklı olur. İşlemci sıkıntı çıkarmaz. 5.5k fiyatı da varsa gayet iyi. Kart çıkalı çok olmadı zaten. Fazla mining de yapmamıştır satan kişi.
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Mart 2022 #50 Silinen üye dedi: Arkadaş onlarda drop olur diyor. Yok, yeni konu açmak istemiyorum 30 dakika bekliyorum üstüne ceza yiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam konudan konuya fark var bu şekilde de ceza yeme ihtimaliniz var yeni konu açmanızı tavsiye ediyorum.
Silinen üye dedi: Arkadaş onlarda drop olur diyor. Yok, yeni konu açmak istemiyorum 30 dakika bekliyorum üstüne ceza yiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam konudan konuya fark var bu şekilde de ceza yeme ihtimaliniz var yeni konu açmanızı tavsiye ediyorum.