RTX 3050 vs GTX 1650

GB düştükçe fiyat düşeçek diye bir karar yok aslında 8 GB günümüz için gayet yeterli lakin anladığım kadarıyla bütçenizi bayağı arttırmanız gerekiyor bu nedenle RTX3050 öneririm sizin için.
Ve sanırım siz yanlış anlamışsınız o linkteki kart direk 8 GB ve 8bin TL yani 16 GB'lık bir kart yok.

GB düştükçe fiyat düşeçek diye bir karar yok aslında 8 GB günümüz için gayet yeterli lakin anladığım kadarıyla bütçenizi bayağı arttırmanız gerekiyor bu nedenle RTX3050 öneririm sizin için.
Ve sanırım siz yanlış anlamışsınız o linkteki kart direk 8 GB ve 8bin TL yani 16 GB'lık bir kart yok.

Yani hocam mining yapmış ve bakım yaptırmamış alacağım kişi bir sorun teşkil etmez değil mi?

Yani hocam mining yapmış ve bakım yaptırmamış alacağım kişi bir sorun teşkil etmez değil mi?

Mining derken? Mining performansı bildiğim kadarı ile çok düşük.
RTX 3050 GTX1660'a denk bir kart ama düşük mning performanslı bir kart olduğu için düşük fiyatlara satılması gerekiyor haliyle RTX 3060 ile arasında büyük bir fark var ama RTX3060 almanızı tavsiye etmiyorum onun yerine RX6600 daha mantıklı.

Eğer söylediğiniz kart güçlü ise onu alayım ha 3050'ye yakınsa 3 bin daha az verip 3050 alırım. Hem RTX DLSS var 3050'de.
3050 ile arasında büyük fark var şu video ile anlayabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3050 ile arasında büyük fark var şu video ile anlayabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben beğenmedim hocam ikisini de Cyberpunk Ultra'da 60 vermiyor her ikisi de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı