RTX 3050 vs GTX 1650

Yok, ben beğenmedim performanslarını var mı başka öneriniz?

RX 6600 XT önerebilirim Türkiye'de 10k gibi fiyatları var lakin Amazon Japonya üzerinde 8K fiyatlarına düşebiliyor forumdan kino hocamızın performans testleride var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada 1.5 yaması geldi performans yükselmiş olabilir.

RX 6600 XT önerebilirim Türkiye'de 10k gibi fiyatları var lakin Amazon Japonya üzerinde 8K fiyatlarına düşebiliyor forumdan kino hocamızın performans testleride var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu arada 1.5 yaması geldi performans yükselmiş olabilir.

E hocam gayet güzel performans veriyor 60 FPS Ultra'da siz bana neden 2 saattir 7800'e 60 FPS vermeyen kartı öneriyorsunuz o zaman? Yeni fark ettim 2 ekran kartı varmış adamda toplamı herhalde.

E hocam gayet güzel performans veriyor 60 FPS Ultra'da siz bana neden 2 saattir 7800'e 60 FPS vermeyen kartı öneriyorsunuz o zaman? Yeni fark ettim 2 ekran kartı varmış adamda toplamı herhalde.

Hocam arkadaşda RX 6600 XT var ve ssr açık internetten baktım RX6600 1.5 yaması ile gayet iyi FPS'ler veriyor.

Ssr ile FSR karıştırmışım pardon.

Hocam arkadaşda RX 6600 XT var ve ssr açık internetten baktım RX6600 1.5 yaması ile gayet iyi FPS'ler veriyor.

Hocam 2 ekran kartı kullanıyormuş Ryzen 3300X'mı ne o ne kadar 2 toplamı ne eder?

İnternetten baktığım kadarı ile Ryzen 3 3300X daha performanslı lakin oyunlarda bir darboğaz gözükmüyor YouTube üzerinde Cyberpunk ile ilgili bir video göremedim maalesef.

Ryzen 5 2600'müş o başkaymış pardon.
Ben işlemci falan almayacağım halihazırda var zaten ekran kartı lazım tek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı