RTX 3050 vs RTX 3050 Ti

3050 Ti da 4 GB VRAM. Ben şu an 1 GB VRAM ile oynuyorum! Ya i 4 bana yeter. Cyberpunk falan değil. Laptopa yükleyeceğim Max yük Fortnite Epic ayarlar RTX on olur.

Arkadasta 3050 11400h Excalibur var. Crysisremastered da can you run it ayarlarında RTX açık ve DLSS kalitede 35 40 fos oynadık dün akşam. 3050 serisi co k gömülüyor.

Arkadasta 3050 11400h Excalibur var. Crysisremastered da can you run it ayarlarında RTX açık ve DLSS kalitede 35 40 fos oynadık dün akşam. 3050 serisi co k gömülüyor.
Zaten Dell tam yetiyor Monster biraz zorluyor. Monster ın donanım olarak al benisi var. Yani bana 3060 demeyin. Alamam. Dell alırım %90. Bilmem ama belki %10 ihtimal risk alırım iyi donanımım olur.
Monster da ısınma sorunu çakarsın ama al ya da alma demiyorum. Istediğini al.
OK. Anladım orayı. Demek istediğim her türlü yüksek sıcaklıklarla boğuşurum. Birinde CPU 95 derece oluyor. Diğerinde GPU 87 derece. CPU 85 oluyor GPU 87 olanda. Ya i her türlü ısınma var. Ama Dell de GPU soğutma efsane.
Risk alırım deme sebebim biri 90 da çalışırken diğeri 70 değil ki. CPU olarak Dell 5 derece daha fazla iken GPU olarak Monster 5 derece daha fazla.
Yani sanırım donanıma bakacağım. Ya Dell ya Monster. Gelecek konuda...

To Be Contunied. . .

Son düzenleme:
Zaten Dell tam yetiyor Monster biraz zorluyor. Monster ın donanım olarak al benisi var. Yani bana 3060 demeyin. Alamam. Dell alırım %90. Bilmem ama belki %10 ihtimal risk alırım iyi donanımım olur.

OK. Anladım orayı. Demek istediğim her türlü yüksek sıcaklıklarla boğuşurum. Birinde CPU 95 derece oluyor. Diğerinde GPU 87 derece. CPU 85 oluyor GPU 87 olanda. Ya i her türlü ısınma var. Ama Dell de GPU soğutma efsane.
CPU daha önemli, onu unutmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı