RTX 3060 12 GB mı? 3060 Ti 8 GB mı?

VRAM olarak doğru ama FPS olarak söylüyorum yeni oyunlarda FPS nasıl olur?(RTX 3060 için söylüyorum) örnek oyun olarak Starfield'ı örnek verevilirim. RTX 3060 1-2 sene kasmadan götürse iyi olurdu.

Eğer işlemcin iyiyse fakat 3060 ile 8GB VRAM sınırını geçersen FPS kaybı yaşarsın. Amacın ultrada oynamaksa muhtemelen VRAM yetmemeye başlayacak ve FPS düşecek. Bence ileriye dönük yatırım yap ve minimum 12GB al.

VRAM açısından kesinlikle 3060 ama oyun performansı 3060 Ti. Ben 3060 12 GB alırdım. Benim oynadığım oyunlar VRAM tüketiyor biraz.

İkisi de değil 3060 ti bütçesine çıkabiliyorsanız rx 6700 alın derim. Sadece oyun oynuyorsanız Nvidia almanın size bir katkısı yok. 10 gb Vram ile çok daha kullanışlı olacaktır. Çünkü gidip 3060 12 gb alırsan kart daha 8 gb kullanırken zaten zorlanacak gücü o kadar çünkü. 3060 Ti alırsan da gücü daha iyi ama 8 gb VRAM yetmeyecek gücü yüksek de olsa oyunlarda drop yaşayacaksın.

VRAM açısından kesinlikle 3060 ama oyun performansı 3060 Ti. Ben 3060 12 GB alırdım. Benim oynadığım oyunlar VRAM tüketiyor biraz.

Ben şimdi pek yeni oyunları oynayan bir insan değilim fakat arada oynarım böyle bilindik hikayesi iyi olan oyunları falan. Bu VRAM işi gerçekten can sıkmaya başladı farklı öneriler olunca insanın kafası karışıyor.

Ben şimdi pek yeni oyunları oynayan bir insan değilim fakat arada oynarım böyle bilindik hikayesi iyi olan oyunları falan. Bu VRAM işi gerçekten can sıkmaya başladı farklı öneriler olunca insanın kafası karışıyor.

Bende NVIDIA tercih edeceğim muhtemelen. Birinin VRAM'i düşük birinin Driver'ı kötü. Valla çok karışık.

İkisi de değil 3060 Ti bütçesine çıkabiliyorsanız RX 6700 alın derim. Sadece oyun oynuyorsanız NVIDIA almanın size bir katkısı yok. 10 GB VRAM ile çok daha kullanışlı olacaktır. Çünkü gidip 3060 12 GB alırsan kart daha 8 GB kullanırken zaten zorlanacak gücü o kadar çünkü. 3060 Ti alırsan da gücü daha iyi ama 8 GB VRAM yetmeyecek gücü yüksek de olsa oyunlarda drop yaşayacaksın.

Doğru haklısınız ama bundan önceki kartım RX6600 idi fakat kartla o kadar çok sıkıntı yaşadım ki aldığıma pişman olup sistemi sattım ve bir daha AMD almayacağım dedim AMD almak istemiyorum yine aynı sorunları yaşarım diye.

Hazır sistem şeklinde alacağım RTX 3060 Ti'li sistem 17.055, 89 TL RTX 3060 12 GB olanı 16.055, 89 TL tam 1000 TL fark var iste.
İkisi de kazık. Sakın alma. Dostum Nvidia alırsan kazık yiyeceksin riske girip Amd almak daha mantıklı bu bütçede. 4090 gibi kartlar almıyorsan elbet. 3060 Ti alacaksın 1 sene sonra bi bakmışsın oyun takılıyor.

Bende NVIDIA tercih edeceğim muhtemelen. Birinin VRAM'i düşük birinin Driver'ı kötü. Valla çok karışık.
Driver desteği iyi hocam. Sorun yaşayan her kartta yaşıyor 3090 ile problem yaşayanlar gördüm konuları var forumda. Kazık yemeye değmez. Hayır Amd önerince de para almışız gibi muamele yapıyor insanlar da niye kazık yiyesiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı