RTX 3060 12 GB sistemde RDR2 kasıyor

RAM
8x2 16gb DDR4 3200Mhz
SSD veya HDD modeli
500GB M2 SSD
Ekran kartı
Gigabyte Aorus RTX 3060 12GB Elite
Anakart
Gigabyte B560M DS3H V2
İşlemci
I5 11600K
Oyun ultrada kasıyor, gelişmiş grafikler dahil bütün grafikler ultrada, oyun 1080p ultrada 15FPS, 3060 12 GB için normal mi?

Arkadaşlar mesajların hepsini okuyamadım ama belki soruna çözüm olabilir ekran kartı driverinizi bir önceki sürume çekip deneyin.

Tüm ayarlar açık ve sonda değil diyorsunuz, attığım ekran görüntülerinde tek bir ayar high da geri kalan her şey açık ve ultrada DLSS balancedda. Ona rağmen kalabalık kasması gereken yerlere girdiğimde bile 3060 Mobile ekran kartıyla öyle aman aman bir düşüş kasma yaşamıyorum.

Tam anlayamadım "tüm ayarlar açık ve sonda değil diyorsunuz" bana mı diyorsunuz. Eğer diyorsanız dedğim tam tersi "tüm ayarlar açık ve sondayken DLSS kapalı 30-50 FPS arası almaktayım"

Paylaştığım videoda ayarlar ve FPS değerleri görülmekte.

"Millet; ultrada, 60 FPS aldım diyor ancak Ultra demelerine rağmen tüm ayarlar açık ve sonda değil."

Bundan bahsediyordum.

RDR2 grafik ayarı olarak gereksiz performans düşüren ayarlara sahip, her şeyi Ultra yapmak yerine MSAA gibi ayarları kısın.
Güzel bir ayar seçimi ile aynı görüntüye sahip şekilde 100 FPS filan alabilirsiniz. Bazı ayarlar cidden yersiz olabiliyor.
@KenanBulutE

4090 ekran kartında bile MSAA8X performansı yok edebiliyor.
Tavsiyem sadece TAA açık oynayın ya da FXAA, MSAA nerede görürseniz her zaman kapalı olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…