RTX 3060 12 GB sistemde RDR2 kasıyor

RAM
8x2 16gb DDR4 3200Mhz
SSD veya HDD modeli
500GB M2 SSD
Ekran kartı
Gigabyte Aorus RTX 3060 12GB Elite
Anakart
Gigabyte B560M DS3H V2
İşlemci
I5 11600K
Oyun ultrada kasıyor, gelişmiş grafikler dahil bütün grafikler ultrada, oyun 1080p ultrada 15FPS, 3060 12 GB için normal mi?

Gelişmiş kısmını Ultra yaparsanız kasması normal diye düşünüyorum, gelişmiş kısmını kapatın diğerleri aynı kalsın.

Ne alaka hocam bende 3060 12 GB kullanıyorum ve tüm ayarlar ultrada üstüne bir de gelişmiş açık onun da üstüne gelişmiş ayarlardanda grafikleri arttırdım kasma donma olmadan 50 - 70 FPS arasında rahatça oynadım.

Ne alaka hocam bende 3060 12 GB kullanıyorum ve tüm ayarlar ultrada üstüne bir de gelişmiş açık onun da üstüne gelişmiş ayarlardanda grafikleri arttırdım kasma donma olmadan 50 - 70 FPS arasında rahatça oynadım.

Bir Saint Denis'e girin at koşturun bakalım o zaman FPS kaç oluyor özellikle gece.

Kesinlikle değerleriniz normal değil hocam bende de RTX 3060 12 GB bulunuyor Ultra ayarlarda TAA açık şekilde 60 FPS'in üzerinde genelde suyun veya yeşilliğin olduğu yerlerde 50 FPS'e kadar düşüyor ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
GeForce Experience Auto ayarlarda FPS değerleriniz nasıl?

Bu arada benim RTX 3070 RDR 2'de 1080p tüm ayarlar ultradayken beli kırılmakta. RDR 2 tüm ayarlar Ultra DLSS kapalıda bayağı zorlayıcı bir oyun. YouTube'a'da yapılan Ultra testlerde tüm ayarları ultraya çekmiyorlar, sıkıyorsa hakkıyla yapsınlar o testleri de görsünler gerçek FPS'leri.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
5. dakika.

Evet bendekide videodakinin aynı sistem 3070 ryzen 7 5800x 3D dlss açmayınca Saint Denis de kasıyor birde neden insanlar DLSS açmaz anlamıyorum kalite modunda grafik kaybı yaşamadan fps artıyor...Hatta bugün Cyberpunk'ta herşeyi fulleyip üstüne yeni gelen Path tracing açtım 30-40 fps ti performans'a aldım dlss'i yine görüntü gayet kaliteli çok çok uzaklarda bozukluk oluyor ve 60 fps alıyorum

Oyun ultrada kasıyor, gelişmiş grafikler dahil bütün grafikler ultrada, oyun 1080p ultrada 15FPS, 3060 12 GB için normal mi?

Hocam resolution scale ayarı ne durumda acaba?

Nvidia denetim masasında "3D uygulamanın kara vermesine izin ver" seçeneğini seçmiştim, bu arada MSA ayarı 8x di 2x yapınca 50 fps falan oldu, buraya yazan bütün arkadaşlara soruyorum, sizin sistemlerde MSA ayarı 8x de nasıl bir performans veriyor?

Bu arada oyunu sildim, ama RDR2'yi bitirmek çok istiyorum, dün olanlardan sonra oyunu sildim, hala çözüm önerilerine açığım.

Ben daha önce yazmıştım tekrar yazıyorum.

Tüm her şey, Ultra, ne varsa açık, olabilecek en yüksek 8X, 16X vs. hepsi sondayken DLSS kapalı 1080P'de RTX 3070'te genel olarak 40-50 FPS, yer yer 30'lara kadar düşen bir FPS değerleri almaktayım.

Yani bu şekilde eğer her şey açıkken 15 FPS alıyorsanız çok normal.

Millet; ultrada, 60 FPS aldım diyor ancak ultra demelerine rağmen tüm ayarlar açık ve sonda değil.

O şekilde tabii RDR 2'de 60 FPS ve üstü alırlar.

GeForce Experience'ın optimum ayarlarında kaç FPS alıyordunuz diye soracaktım ancak oyunu silmişsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı