RTX 3060 3DMark sonucu nasıl?

Ortalama grafik skoru 8700 diyebiliriz. %5'lik bir fark var. Dert edilecek bir fark değil. Bir kez daha yapın testi. Kartın modeli nedir? 3DMark'ta nedense yazmamış. Normalde en azından üretici yazardı. Founder's Edition mı yoksa? :D

Ortalama grafik skoru 8700 diyebiliriz. %5'lik bir fark var. Dert edilecek bir fark değil. Bir kez daha yapın testi. Kartın modeli nedir? 3DMark'ta nedense yazmamış. Normalde en azından üretici yazardı. Founder's Edition mı yoksa? :D

Palit RTX 3060 StormX. Başlangıç seviyesi bir grafik kartı galiba tek fanlı. Founders Edition ne oluyor?

Hasar olacağını sanmıyorum. 3DMark'a MSI Afterburner açık olarak girin ve sonlara doğru sıcaklığı kontrol edin.

Yani time spy testini başlatayım sonlara doğru sıcaklıklara bakayım. 1 haftaya yakın bir sürede evde olacağım fotografi o zaman atabilirim. Siz 1 haftaya buralarda olursunuz herhalde tekrar sizinle konuşabileyim. Baska yapmam veya kontrol etmem gereken bir şey var mı?

Tamamdır yardımlarınız için teşekkürler 1 hafta sonra ekran fotoğrafı atarım.

@SeyhunGnR Pek etkilemez ancak arkada açık minimum program bırakın.

Merhaba 1 hafta önce çok yardımınız dokunmuştu ve ben size fotoğraf atacağımı söylemiştim yarın atacağım. Şunu soracaktım anakartın o kadar güç kaldırmaz demiştiniz. Bu işlemci anakart uyumsuzluğu mu oluyor? Internete ne yazsam çıkar?

Bu testin sonundan bir fotoğraf
20220718_232555.jpg
buda testin ortalarından fotoğraflar
20220718_232417.jpg

20220718_232511.jpg

Skor öncekinden biraz daha düşük 10 gündür PC'yi açmıyorum ondan olabilir.

@SeyhunGnR Pek etkilemez ancak arkada açık minimum program bırakın.
umarım iyidir sonucum çok merak ediyorum

bu mesajların hepsi niye düzenleme olarak gidiyor yaw

@Tolga Samet

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı