RTX 3060, 4060'tan daha mı iyi?

Hiçbir çözünürlükte 4060'a darboğaz yapmaz. Nereden görüp yazıyorsun bilmiyorum.
Bottle Neck Calculatordan bakıyorum kankam istersen gidip bakabilirsin, fakat Purpose'u general task olarak seçersen %0 çıkıyor, bu normal günlük kullanım için, eğer ki Purpose'u graphic Card intense Tasks'a çekersen, yani ekran kartı yoğunluklu görevler ki bunlar oyunlar oluyor (her oyun için demiyorum Roblox ve Valorant benzeri oyunlar işlemci tüketiyor) %7.8'lik bir darboğaz çıkıyor. Eğer yanlış biliyorsam hatamı düzeltin bildiğim kadarıyla ekran kartı yoğunluklu görevler seçmemiz lazım oyun için

Bottle Neck Calculatordan bakıyorum kankam istersen gidip bakabilirsin, fakat Purpose'u general task olarak seçersen %0 çıkıyor, bu normal günlük kullanım için, eğer ki Purpose'u graphic Card intense Tasks'a çekersen, yani ekran kartı yoğunluklu görevler ki bunlar oyunlar oluyor (her oyun için demiyorum Roblox ve Valorant benzeri oyunlar işlemci tüketiyor) %7.8'lik bir darboğaz çıkıyor. Eğer yanlış biliyorsam hatamı düzeltin bildiğim kadarıyla ekran kartı yoğunluklu görevler seçmemiz lazım oyun için
Bu tarz siteler yanlış, eğer ney ne kadar darboğaz yapar öğrenmek istiyorsan game test videolarına bak.

Darboğaz hesabı yaparken Roblox, valorant, cs gibi oyunları işin içine katmazsın.

CS de 4060 yüzde 50 kullanımda 500 FPS veriyor, yüzde 50 darboğaz var napcaz şimdi ?

Bu tarz siteler yanlış, eğer ne ne kadar darboğaz yapar öğrenmek istiyorsan Game test videolarına bak.

Darboğaz hesabı yaparken Roblox, Valorant, CS gibi oyunları işin içine katmazsın.

CS de 4060 yüzde 50 kullanımda 500 FPS veriyor, yüzde 50 darboğaz var ne yapacağız şimdi?

Tamamdır bilgi için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı