RTX 3060 8 GB ile 12 GB versiyon farkı nedir?

Hocam 3060 düşünmüşsünüz ama bence sıfır almayın kesinlikle bu kartları. İkisi de bu parayı hak etmiyor. İkinci el alınabilir. 12 GB çok daha iyi olur. Sıfır olarak 4060 https://www.amazon.com.tr/dp/B0C866...=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 alınabilir gibi. İki fanlı, üç fanlı olayına da çok takılmayın bence. Fiyat farklarına genelde değmiyor model farkları. Ayrıca işlemci besleyebilirse iyi ama besleyemiyorsa da sorun olmaz. Yani işlemci düşük kalacak diye ekran kartından kısmayın bence veya gereksiz pahalı ve düşük seviye kartları almayın derim. Her zaman (veya çoğu zaman) güncel kartları (sıfır olarak) almak çok daha f/p oluyor. Tabii ikinci elde de tam tersi durum olabiliyor.
 
Her şey performans demek mi? NVIDIA teknoloji tarafında daha üstün kaliteye sahip. Ve yazılımıda iyi.

4060 alabilirsin gibi.

Hocam 3060 da bile az da olsa darboğaz yapar diyorlar bu işlemciye 4060 fazla olmaz mı? Bir de o kadar sık sık oyun oynayan biriside değilim.
 
Hocam 3060 düşünmüşsünüz ama bence sıfır almayın kesinlikle bu kartları. İkisi de bu parayı hak etmiyor. İkinci el alınabilir. 12 GB çok daha iyi olur. Sıfır olarak 4060 Amazon.com.tr alınabilir gibi. İki fanlı, üç fanlı olayına da çok takılmayın bence. Fiyat farklarına genelde değmiyor model farkları. Ayrıca işlemci besleyebilirse iyi ama besleyemiyorsa da sorun olmaz. Yani işlemci düşük kalacak diye ekran kartından kısmayın bence veya gereksiz pahalı ve düşük seviye kartları almayın derim. Her zaman (veya çoğu zaman) güncel kartları (sıfır olarak) almak çok daha F/P oluyor. Tabii ikinci elde de tam tersi durum olabiliyor.

Attığın linkteki soğutucu blogunun markası bir garip geldi bana blog dandik gibi duruyor o yüzden 10 bin TL gibime geldi.
 
Attığın linkteki soğutucu blogunun markası bir garip geldi bana blog dandik gibi duruyor o yüzden 10 bin TL gibime geldi.
Inno3D fena marka değil diye biliyorum. Zaten 115 Watt tüketen bir ekran kartı 4060. Tek fanlı basit bir tasarım bile soğutabilir. 3060'ın güç tüketimi 170 Watt. Çok daha fazla. 3060'lar daha büyük olabilir o yüzden.
 
RTX 4060 alın, işlemciniz çok sorun çıkartmaz problem yok. Daha sonra yükseltirsiniz işlemciyi. Sırf işlemci yüzünden sıfır eski nesil kart alınmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı