Ben yazılan ozelliklerden dolayı öyle söyledim . ürün özelliklerinde aliminyum ile güçlendirilmiş kasa yazıyordu.
yinede bakalım ürün geldiğinde görecegiz artık ... yorumunuz için teşekkürler
Ben yazılan ozelliklerden dolayı öyle söyledim . ürün özelliklerinde aliminyum ile güçlendirilmiş kasa yazıyordu.
yinede bakalım ürün geldiğinde görecegiz artık ... yorumunuz için teşekkürler
hocam siz bu iki ürün arasında kalsanız 20.4 ü mü secerdiniz
180Wluk bir adaptör (115 W+15 W) GPU ve (45 W) işlemciyle birlikte bilgisayarı zorlamaz mı?
Daha çok ısınmasına sebebiyet verebilir mi?
Şu an için bu ikisi arasındayım eğer herhangi bir sorun olursa 25.1 alabilirim. Zaten şu an stoklarda ve ön siparişi yok 25.1'in
v20.4 modelinin kasası bence 115W ekran kartını kaldırmıyor, yüksek sıcaklığa çıkıyor o yüzden de bir yerden sonra koruma ilkesi olarak güç kesimine gidiyor gibi geldi bana. V24.1 bu konuda daha makul geldiği için siparişimizi verdik bekliyoruz işte. Gelsin testlerini falan da yaparım. Sorusu olanların sorusunu da cevaplarız.
V20.4 modelinin kasası bence 115W ekran kartını kaldırmıyor, yüksek sıcaklığa çıkıyor o yüzden de bir yerden sonra koruma ilkesi olarak güç kesimine gidiyor gibi geldi bana. V24.1 bu konuda daha makul geldiği için siparişimizi verdik bekliyoruz işte. Gelsin testlerini falan da yaparım. Sorusu olanların sorusunu da cevaplarız.