RTX 3060 90W vs 115W model laptop

Hazırsa direk veriyorlar hayırlısı :) benim cihazıda bugün aldım

2 hafta olacak bekliyorum işte daha yeni hazırlandı benimki de yarın falan kargoya verirler inşallah

USB'yi takarken biraz zor giriyor. Teknik servisi aradığımda yeni cihaz olduğundan falan dediler
Siz test edebilecek uygulamalar bulabildiniz mi?

Hazırsa direk veriyorlar hayırlısı :) benim cihazıda bugün aldım

USB'yi takarken biraz zor giriyor. Teknik servisi aradığımda yeni cihaz olduğundan falan dediler
Siz test edebilecek uygulamalar bulabildiniz mi?
Benimki daha gelmedi, inşallah yarın alıyorum. Passmark'ın PerformanceTest uygulamasını önermişler sanırsam içinde çoğu gerekli şey varmış. Hayırlı olsun güle güle kullanın :)

Bende simdi yaptım testi 7228.2 cikti bende.

PassMark testi yaptınız mı hocam ben şimdi yaptım 4506 çıktı bende. Bir de RDR2'de varsa hangi ayarda kaç FPS alıyorsunuz? Benim değerlerim biraz düşük geldi bana.

RDR2'ye sahip değilim. PUBG'de doku ve kenar yumusatma Ultra diğerleri Low da 200 FPS'leri görüyor. CS:GO'da Ultra'da 300- 500 arası geliyor. Ama ben dGPU olarak kulllanıyorum .
Bu arada PUBG'de boş yerlerde 300 350 gördüğüm oldu

Bende simdi yaptım testi 7228.2 cikti bende.

RDR2'ye sahip değilim. PUBG'de doku ve kenar yumusatma Ultra diğerleri Low da 200 FPS'leri görüyor. CS:GO'da Ultra'da 300- 500 arası geliyor. Ama ben dGPU olarak kulllanıyorum .
Bu arada PUBG'de boş yerlerde 300 350 gördüğüm oldu
Ben dGpu ayarını bir türlü bulamadım tarif edebilir misiniz :) Onu değiştirip bir daha test yapayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı