Benimki daha gelmedi, inşallah yarın alıyorum. Passmark'ın PerformanceTest uygulamasını önermişler sanırsam içinde çoğu gerekli şey varmış. Hayırlı olsun güle güle kullanın
Benimki daha gelmedi, inşallah yarın alıyorum. PassMark'ın PerformanceTest uygulamasını önermişler sanırsam içinde çoğu gerekli şey varmış. Hayırlı olsun güle güle kullanın
PassMark testi yaptınız mı hocam ben şimdi yaptım 4506 çıktı bende. Bir de RDR2'de varsa hangi ayarda kaç fps alıyorsunuz? Benim değerlerim biraz düşük geldi bana.
PassMark testi yaptınız mı hocam ben şimdi yaptım 4506 çıktı bende. Bir de RDR2'de varsa hangi ayarda kaç FPS alıyorsunuz? Benim değerlerim biraz düşük geldi bana.
RDR2'ye sahip değilim. PUBG'de doku ve kenar yumusatma Ultra diğerleri Low da 200 FPS'leri görüyor. CS:GO'da Ultra'da 300- 500 arası geliyor. Ama ben dGPU olarak kulllanıyorum .
Bu arada PUBG'de boş yerlerde 300 350 gördüğüm oldu
RDR2'ye sahip değilim. PUBG'de doku ve kenar yumusatma Ultra diğerleri Low da 200 FPS'leri görüyor. CS:GO'da Ultra'da 300- 500 arası geliyor. Ama ben dGPU olarak kulllanıyorum .
Bu arada PUBG'de boş yerlerde 300 350 gördüğüm oldu
Forumdan birisi bana v24.1’lerde mux olmadığını söyledi o yüzden yok galiba @iljimaeRugal hocam en yüksek gpu sıcaklık değeriniz ne oluyor?
Ekleme: @iljimaeRugal hocam görmediniz galiba bildirimi yeni mesaj yazdım.