iljimaeRugal Hectopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #31 CutNSlice dedi: Forumdan birisi bana v24.1’lerde mux olmadığını söyledi o yüzden yok galiba @iljimaeRugal hocam en yüksek gpu sıcaklık değeriniz ne oluyor? Ekleme: @iljimaeRugal hocam görmediniz galiba bildirimi yeni mesaj yazdım. Genişletmek için tıkla... hocam genel olarak zorladığında 85 ve üzerisini gördüm ve bi ara 90 ı bulmustu Sizde genel olarak nasıl?
CutNSlice dedi: Forumdan birisi bana v24.1’lerde mux olmadığını söyledi o yüzden yok galiba @iljimaeRugal hocam en yüksek gpu sıcaklık değeriniz ne oluyor? Ekleme: @iljimaeRugal hocam görmediniz galiba bildirimi yeni mesaj yazdım. Genişletmek için tıkla... hocam genel olarak zorladığında 85 ve üzerisini gördüm ve bi ara 90 ı bulmustu Sizde genel olarak nasıl?
CutNSlice Kilopat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 195 12 Eylül 2021 #32 iljimaeRugal dedi: hocam genel olarak zorladığında 85 ve üzerisini gördüm ve bi ara 90 ı bulmustu Sizde genel olarak nasıl? Genişletmek için tıkla... Bende de 86 dereceye çıkıyor ve ekran kartı limitlemeye gidiyor gücünden kesiyor ve daha fazla yükselmiyor sıcaklık.
iljimaeRugal dedi: hocam genel olarak zorladığında 85 ve üzerisini gördüm ve bi ara 90 ı bulmustu Sizde genel olarak nasıl? Genişletmek için tıkla... Bende de 86 dereceye çıkıyor ve ekran kartı limitlemeye gidiyor gücünden kesiyor ve daha fazla yükselmiyor sıcaklık.
iljimaeRugal Hectopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #33 CutNSlice dedi: Bende de 86 dereceye çıkıyor ve ekran kartı limitlemeye gidiyor gücünden kesiyor ve daha fazla yükselmiyor sıcaklık. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde. Oyun performansları nasıl şu an istediğiniz gibi mi?
CutNSlice dedi: Bende de 86 dereceye çıkıyor ve ekran kartı limitlemeye gidiyor gücünden kesiyor ve daha fazla yükselmiyor sıcaklık. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde. Oyun performansları nasıl şu an istediğiniz gibi mi?
CutNSlice Kilopat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 195 12 Eylül 2021 #34 iljimaeRugal dedi: Aynı şekilde. Oyun performansları nasıl şu an istediğiniz gibi mi? Genişletmek için tıkla... İnternetten kıyasladığımda 115W'lık karttan elbette düşük performans veriyor. Şöyle ki RDR2'de 60 fps alıyorsanız ben 50 fps alıyorum.
iljimaeRugal dedi: Aynı şekilde. Oyun performansları nasıl şu an istediğiniz gibi mi? Genişletmek için tıkla... İnternetten kıyasladığımda 115W'lık karttan elbette düşük performans veriyor. Şöyle ki RDR2'de 60 fps alıyorsanız ben 50 fps alıyorum.
O Osyraw Zeptopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #35 @CutNSlice @iljimaeRugal Hocam iyi günler. Ben de T7 v20.4 almayı düşünüyorum. Sanırım biriniz 20.4 diğeri 21.4 almışsınız. Yorumunuz nedir alınır mı?
@CutNSlice @iljimaeRugal Hocam iyi günler. Ben de T7 v20.4 almayı düşünüyorum. Sanırım biriniz 20.4 diğeri 21.4 almışsınız. Yorumunuz nedir alınır mı?